L’Ajuntament concedeix dues noves llicències a empreses per instal·lar-se a Parc Sagunt I

0
4122
Parc Sagunt I.

Es tracta de dos empreses, Lannutti i Acotral, que es dediquen a la logística i que ja compten amb llicències tant d’obra com d’activitat, amb les quals ja sumen sis títols habilitants atorgats últimament per l’ajuntament al parc

La regidoria d’Activitats de l’Ajuntament de Sagunt ha donat un nou impuls a la concessió de llicències a Parc Sagunt I, una de les zones industrials del Camp de Morvedr. Segons informa el regidor d’Activitats, Guillermo Sampedro, la Junta de Govern ha concedit dos noves llicències d’activitat a dos de les empreses que formaran part d’este parc industrial.

Segons assenyala el regidor d’Activitats, Guillermo Sampedro, “es tracta de dos empreses que es dediquen a la logística i que ja compten amb llicències tant d’obra com d’activitat per a començar a executar els seus projectes i que puguen iniciar el seu funcionament al més prompte possible. Una d’elles, és la signatura italiana Lannutti, que compta amb dos parcel·les a Parc Sagunt que sumen 25.000 metres quadrats, es dedica al transport de vidre i compta amb la factoria de AGC com un dels seus principals clients. Les altres llicències que ara hem atorgat són les de l’empresa Acotral, empresa de transport nacional i internacional de mercaderies i una de les logístiques de Mercadona, que té una parcel·la de 6.500 metres quadrats en Parc Sagunt”.

Les obres de Acotral, sobre la seua parcel·la de 6.500 metres quadrats, tenen una previsió de nou mesos i un cost que ronda el mig milió d’euros, mentre que les de Lanutti compten amb un pressupost d’execució de 2’4 milions d’euros i un termini de 10 mesos per a l’edificació de la nau industrial.

Amb estes dos noves llicències d’activitat, ja són sis els títols habilitants que el departament d’Activitats ha aprovat en Parc Sagunt en els últims mesos, per la qual cosa, tal com assenyala Sampedro, «estem al dia en el que a llicències es referix a Parc Sagunt, un polígon estratègic per a nosaltres, per la seua projecció econòmica i generació de llocs de treball. Estem agilitant al màxim la implantació de noves empreses, principalment en zones com esta, Parc Sagunt, però també en la resta de polígons, que és una de les prioritats del departament, que està responent amb rapidesa i professionalitat».

Ara, segons explica el regidor, «estem pendents d’altres projectes en Parc Sagunt que les empreses ens presentaran en breu». És el cas de Dacsa, signatura que compta amb 57.000 metres quadrats al parc, o l’empresa Fartones Polo, que té una pastilla de 17.000 metres quadrats i pretén situar-se al més prompte possible a la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here