Canals ampliarà el Centre Social d’Aiacor amb un taller d’Ocupació finançat amb 400.000 euros

0
1192
Ricardo Requena, alcalde de Canals, en una reunió sobre el taller

El Servef ja ha publicat el llistat dels projectes aprovats per a dur a terme els Tallers d’Ocupació i Canals obtindrà un total de 389.059,20 euros

L’Ajutnament de Canals tornarà a impulsar un nou taller d’ocupació després que el Servef haja inclòs a la localitat dins del llistat de projectes aprovat pel programa, cofinançat pel Fons Social Europeu, amb una dotació de 389.059,20 euros. El taller d’ocupació és tant formatiu com ocupacional, ja que al mateix temps que s’imparteixen el dos Certificats Professionals, Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria i Operacions Auxiliars d’Obra de Fàbriques i Cobertes, es realitzaran les tasques laborals.

Aquest treball actiu, que consisteix en l’obra, ampliació i condicionament del Centre Social d’Aiacor, així com el manteniment dels jardins i zones verdes de Canals amb un treball específic al Parc dels Fornets, donarà treball a 10 persones en el camp de la jardineria i 10 més en el de l’obra. A açò també cal afegir el professorat, la direcció i l’administració encarregats del programa, el qual, afegint els 33.000€ de fons municipals, arribarà als 422.059€.

L’equip humà del departament de Desenvolupament Local i Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament, representat per la cap de l’àrea Marilú Navarro i l’ADL, Marian Torres, junt al delegat de la regidoria i alcalde de Canals, Ricardo Requena, han estat reunits només assabentar-se de la notícia, per a programar els passos a seguir perquè prompte siga una realitat aquesta nova subvenció.

Requena, ha volgut destacar «el gran treball diari que les tècniques del departament estan fent perquè la política d’ocupació i promoció que marca un dels dos eixos en les línies metodològiques de l’actual equip de govern, no para d’aconseguir èxits com l’actual».»Tots hem d’estar orgullosos de la nova ajuda que donarà treball a vora 25 persones durant un any», finalitza l’alcalde de Canals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí