L’Ajunament de l’Alcúdia de Crespins tanca l’exercici 2015 complint l’estabilitat pressupostària

0
846
Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins
Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins

El passat 24 de juny l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va aprovar la liquidació del pressupost de l’exercici 2015, el primer amb gestió parcial del nou govern de PSPV i Compromís. Des de l’executiu encapçalat per Roberto Granero i Pepe Garrigós afirmen que les mesures aplicades han permés «prestar tots els serveis públics, mantenir l’esforç pressupostari en despesa social, realitzar inversions , amortitzar deute i que el deute viu es quede en el 72%,estant per baix del 110% que marca la llei».

D’este forma l’exercici tanca amb superàvit econòmic, amb un remanent líquid de Tresoreria d’1.091.087,35e euros. En segon lloc, que els ingressos corrents liquidats ascendixen a 3.217.070,69 euros; l’estalvi net se situa en 443.607,25 euros. El resultat pressupostari corresponent a l’exercici presenta un saldo positiu de 303.122,06 euros.

Des de l’executiu asseguren que aquestes xifres «manifesten la bona gestió que realitza l’equip de Govern municipal de l’Alcúdia de Crespins, que pot resumir-se de forma simplificada en que l’Ajuntament gasta menys del que ingressa».

Agraïments

El govern municipal alcudià també ha agraït als veïns el seu «sentit de la responsabilitat en el pagament dels tributs, atès que els nivells de recaptació en via voluntària dels principals tributs es vénen mantenint en xifres molt elevades«: en l’IBI del 78,61%, en l’Impost de Vehicles (IVTM) en el 85,33% o en la nova taxa de recollida de residus se situa igualment entorn al 85%. Apunten així que tot açò «garanteix una autonomia financera a l’Ajuntament que li permet finançar els serveis públics que presta, el nivell dels quals i qualitat s’ha vingut mantenint pese la duresa de la crisi, i, fins i tot, s’han vist incrementats».

Destaquen així que amb este compliment d’objectius, que ha aconseguit la reducció del dèficit públic, permetrà incrementar durant 2016 el seu capítol d’inversions en el poble.

Tota l’informació de la liquidació 2015 està disponible per a consulta de qualsevol veí en la pàgina web d’ajuntament (http://www.lalcudiadecrespins.es) , en la secció “Trasparencia”; una de les seccions que més volen potenciar des de l’ajuntament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí