L’Agullent liquida l’exercici de 2018 amb un superàvit de tresoreria de 307.856 euros

0
802
Ajuntament d'Agullent.

Des del govern municipal de Compromís es recorda que aquest superàvit pressupostari, afegit a l’acumulat en els darrers anys, sumen un total de 1.340.393,67 euros

L’Ajuntament d’Agullent ha aprovat la liquidació del pressupost de l’any 2018 que s’ha saldat amb un balanç positiu per a les arques municipals de més de tres-cents mils euros, 50 milions de les antigues pessetes. En concret, 307.856 euros de romanent, que segons s’ha avançat des de l’alcaldia, es destinaran en breu a inversions financerament sostenibles.

Des del govern municipal de Compromís es recorda que aquest superàvit pressupostari, afegit a l’acumulat en els darrers anys, sumen un total de 1.340.393,67 euros de romanent de tresoreria en positiu de la corporació municipal d’Agullent. “Així doncs, en aquesta darrera dècada hem aconseguit no només suprimir totalment el deute de l’Ajuntament, sinó disposar d’una borsa de diners que es podran emprar en inversions que milloren la vida dels nostres veïns i veïnes ”, comenta l’alcalde Jesús Pla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here