L’Agenda AVANT i la MACMA presenten als municipis en perill de despoblament de la Marina Alta les línies de treball conjunt

0
10824
Benidoleig
Un dels moments de la reunió.

L’Auditori de Benidoleig ha acollit les noves sinergies de treball entre l’Agenda Valenciana Antidespoblament – AVANT i la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.

Segons informen des de la plataforma, l’Agenda Valenciana Antidespoblament (Agenda AVANT), sota la Direcció General de Jeannette Segarra Sales, naix de l’aposta ferma i necessària per part del Govern de la Generalitat Valenciana de lluitar contra el despoblament al llarg del nostre territori.

Les mateixes fonts expliquen que l’Agenda AVANT «té com a principal objectiu buscar l’equilibri territorial i treballar en conjunt amb les diferents administracions locals, mancomunitats, diputacions i conselleries, no sols en frenar el despoblament, també per revertir les marcades diferències que trobem als municipis amb menys població, millorar la qualitat de vida i benestar dels seus habitants, garantir els serveis bàsics i desenvolupar un creixement sostenible de l’economia i l’ocupació al territori».

Pel que fa a la Marina Alta, la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta (MACMA) serà l’encarregada de cohesionar les institucions comarcals amb l’Agenda AVANT.

Concretament, expliquen que s’han convocat als municipis en perill de despoblament, de menys de 1500 habitants, per a presentar quines línies de treball i projectes es duran a terme a la Marina Alta entre les dos entitats.

Les alcaldies de la Vall d’Ebo, Benidoleig, Benigembla, Ràfol d’Almúnia, Sagra, la Vall de Gallinera i Parcent, conjuntament amb José Ramiro i Pastor, president de la MACMA, han conegut de primera mà els nous projectes de l’Agenda Avant que arribaran a la Marina Alta els pròxims mesos, sent els següents: Reviu, Itinerant, Ruta 99 i els Punts Nets.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí