L’Agència IDEA d’Alzira va tramitar 334 contractes de treball en l’exercici 2018

0
815
Imatge de la presentació del balanç anual d'IDEA a Alzira

Des del 2015 s’ha contribuït a rebaixar el total de persones aturades a Alzira de més de 5.000 fins a 3.100 que hi ha en l’actualitat

L’Agència IDEA d’Alzira ha presentat la seua Memòria de resultats de l’exercici 2018 del qual s’ha destacat la tramitació de 334 contractes de treball al llarg de tot l’any. Enguany, que fa 24 anys de la seua creació, ha tingut com a presentadors del balanç l’alcalde d’Alzira i regidor de Ocupació, Desenvolupament Econòmic, Comerç i Projectes Europeus, Diego Gómez; i la cap de servei d’IDEA Carmen Herrero.

Així, a més dels contractes, també s’ha destacat que s’han format en 69 cursos de formació professional 433 alumnes, donant oportunitats a centenars de persones a l’atur en el 2018.

Per altra banda, al servei de Formació i Orientació Laboral es van atendre a més de 3.125 persones durant 2018. A més, l’àrea de Projectes Europeus ha propiciat 132 mobilitats a altres països de la UE per a la realització de cursos, pràctiques i experiències internacionals, de manera que Alzira ha estat el segon ajuntament valencià amb més voluntaris i Erasmus+.

Igualment, des del servei d’emprenedors i foment del teixit empresarial, s’ha assistit a 372 emprenedors/es, autònoms/es que han volgut posar en marxa un nou negoci a Alzira i s’ha promogut la constitució de 79 empreses noves. S’han donat més de 70 ajudes Emprén a empreses, s’ha encetat un programa de capacitació d’autònoms/es ‘Formaemprén’, s’ha continuat amb el programa de promoció #Alzira12Mesos12Empreses o ‘Crea una Idea al Mercat de la Vila’.

Pel que fa al Comerç, s’han realitzat campanyes com la X Fira Comercial #AlziraOberta; el Concurs d’Escaparatisme de Nadal, o altres iniciatives com Per Sant Bernat el Comerç Sona a Festa o Per Nadal el Comerç sona a Solidaritat. Tanmateix, s’han posat en marxa campanyes de Promoció Econòmica com la Reganyà i la Biosfira, per promocionar els productes locals i també alternatives verdes i sostenibles en distints àmbits (alimentació, benestar i vida saludable, energia…).

D’aquesta forma, des del 2015 s’ha contribuït a rebaixar el total de persones aturades a Alzira de més de 5.000 fins a 3.100 que hi ha en l’actualitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí