L’actor Jordi Mollà inaugura un camí amb el seu nom a Montesa, localitat natal de sa mare

0
287
Jordi Mollà en l'acte de descobriment de la placa.

Malgrat haver nascut a l’Hospitalet de Llobregat, el pare era de Canals i la mare de Montesa

L’actor i director de cinema Jordi Mollá ha descobert aquest cap de setmana a Montesa, municipi on va nàixer sa mare mare i que ell ha freqüentat en la seua infància i adolescència, un carrer amb el seu nom.

El municipi ha rendit així homenatge a aquest actor, candidat cinc vegades als Goya, que ha sigut rebut en una plaça de l’Ajuntament abarrotada de veïns i veïnes que s’han bolcat amb ell i han omplit l’espai de música.

Mollá s’ha mostrat molt emocionat amb la rebuda que li ha donat Montesa, un lloc al qual torna de tant en tant, i en el qual sent com a casa.

Després de signar en el llibre d’honor i fer-se fotos amb tots aquells que han acudit a rebre-li, Mollá s’ha sumat a la banda de música, ja que és percussionista, i ha tocat amb ells el tabalet.

Tots junts s’han desplaçat posteriorment fins al ‘Camí de Jordi Mollà Perales’, on el seu protagonista ha destapat el nom del carrer i ha dedicat unes emotives paraules al poble de Montesa.

«He eixit en títols de pel·lícules i en periòdics, però quan he vist el meu nom en aquest camí m’ha explotat el cap», ha reconegut l’actor, qui ha qualificat de «meravellós» aquest homenatge d’un poble al qual agraeix el lliurament que ha mostrat.

L’acte ha culminat amb el llançament de petards i amb més música, a més d’amb un menjar en la plaça en honor a aquest actor, intèrpret de pel·lícules com a ‘Jamón, jamón’, ‘Histotrias del Kronen’, ‘Los años bárbaros’, ‘Bad boys II’ o ‘La buena estrella’.

L’actor Jordi Mollà visita una exposició en la qual hi ha un quadre (groc amb flors roges) que ha donat al municipi després de l’acte d’inauguració del ‘Camí de Jordi Mollà Perales’.

Arrels valencianes

L’arrels de l’artista són valencianes, ja que el seu pare és de Canals i la seua mare de Montesa, tots dos pobles de la província de València, motiu pel qual Mollá freqüentava aquestes poblacions en la seua infància i adolescència.

De fet l’actor, va patrocinar un projecte de pintura celebrat en el municipi el passat 9 d’octubre, ja que Jordi Mollá, a més de ser un consolidat actor a nivell internacional, és també escriptor i un reconegut pintor en el món artístic.

Els seus quadres, plens de llum i color i per als quals utilitza diverses tècniques, triomfen especialment als Estats Units, on el seu amic Johnny Deep li ha comparat diverses obres, igual que altres famosos com David Beckham.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí