L’acceleradora de projectes de Juan Roig oferirà una conferència a l’Eliana

0
1051
Ajuntament de l'Eliana.

L’ajuntament de l’Eliana junt amb el Coworking l’Eliana i Lanzadera, l’acceleradora de projectes empresarials de Juan Roig, impulsaran una conferència que tindrà lloc en la sala Pep Torrent del Centre Sociocultural de l’Eliana dijous que ve 19 de gener a les 18.30 hores.

Aquest esdeveniment, dirigit a emprenedors i empresaris de la comarca, serà gratuït i permetrà a tots els assistents participar del coneixement i experiències d’altres emprenedors d’èxit. Una interessant conferència que ja ha sigut oferida en grans ciutats com Barcelona o Madrid on es comparteixen casos d’èxit, així com encerts i errors més comuns en un projecte empresarial.

En l’acte presidit per l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, li acompanyarà Lourdes Coll, directora del Coworking l’Eliana i comptarà amb l’assistència de Javier Jiménez, director general de Lanzadera, qui presentarà aquest projecte que té per objecte el suport a emprenedors i informarà sobre l’obertura de la convocatòria de la 5ª edició del Programa Lanzadera i la 4ª edició de Garaje.

També comptarà amb l’assistència i participació d’Alejandro Sahuquillo, fundador i CEO de Languing, un dels projectes de la 3ª edició de Lanzadera i qui explicarà als assistents la seua experiència empresarial, des dels seus inicis fins al seu èxit actual i com Lanzadera li va ajudar a impulsar el seu projecte.

Els assistents a la conferència tindran l’oportunitat d’aplicar al programa Lanzadera i accedir a una interessant xarxa de contactes, un fiable model de gestió i fins i tot finançament per al seu projecte empresarial.

Els interessats han de confirmar la seua assistència emplenant el formulari d’inscripció que trobaren en la web de Coworking l’Eliana: www.coworkinglaeliana.com

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí