L’Academia de la Televisión atorga un premi al suecà Abdón Alcañiz, dissenyador visual de ‘La Casa de Papel’

0
3262
Abdón Alcañiz.

La cerimònia de lliurament dels premis que concedeix l’Academia de la Televisión, se celebrarà el pròxim 19 d’abril en l’Institut Français de Madrid

El suecà Abdón Alcañiz ha obtingut un dels Premios Talento 2022 que concedeix anualment l’Academia de Televisión y de las Ciencias y las Artes del Audiovisual, en concret en la categoria de Direcció d’Art i Disseny Visual.

Abdón Alcañiz ha treballat com a director d’art i dissenyador visual a ‘La Casa de Papel’ i ‘Sky Rojo’; acaba de finalitzar el disseny visual d’una pel·lícula també per a Netflix, encara no estrenada, i que portarà per títol Fenómenas; i el mes vinent de juny començarà a treballar en l’Spin-off de la sèrie Berlín, basat en el personatge que coneixem de La Casa de Papel i que s’estrenarà el pròxim 2023.

La cerimònia de lliurament dels premis que concedeix l’Academia de la Televisión, se celebrarà el pròxim 19 d’abril en l’Institut Français de Madrid, i comptarà amb la presència i participació de nombrosos professionals de la televisió a Espanya. Els Premios Talento són proposats pels acadèmics i votats per la Junta Directiva de l’Acadèmia. Per a poder optar a este guardó, el candidat ha d’haver exercit la seua labor professional darrere de les cambres amb excel·lència i reconeixement general.

Des de l’Ajuntament de Sueca s’ha mostrat la seua satisfacció pel fet que els grans professionals triomfen i siguen reconeguts en el seu àmbit laboral; especialment en el cas del suecà Abdón Alcañiz qui, a més, ha volgut deixar patent el seu especial vincle amb Sueca a través dels ‘guiños’ a la seua ciutat introduïts en les seues creacions, les quals han aconseguit una grandíssima repercussió.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí