Labora destina prop de dos milions a lluitar contra la desocupació de les persones joves en el Camp de Túria

0
1011
Ayuntamiento de Llíria.

El Pla Avalem Joves Plus permetrà treballar a persones joves desocupades en entitats locals i a mancomunitats de l’interior de la província de València

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball, a través de Labora, ha concedit prop de 2 milions d’euros (1.908.500,73 euros) per a la contractació de 51 persones joves sense ocupació a la comarca del Camp de Túria.

Aquestes ajudes, que beneficiaran a 16 municipis i una mancomunitat, s’emmarquen en el Pla Avalem Joves Plus, que està format per dos programes d’incentius (Empuju i Emcuju), dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit de la Comunitat.

Gràcies a aquest Pla a la comarca del Camp de Túria es destinaran 1.751.015,1 euros als ajuntaments per a crear 92 nous llocs de treball. La resta, concretament, 157.485,63 euros anirà a parar a la contractació de huit persones joves desocupades per part de la Mancomunitat del Camp de Túria.

Així, entre les ajudes concedides en aquestes comarques destaquen a Llíria els 384.279,4 euros concedits al seu ajuntament que permetran contractar a 20 persones joves sense ocupació o a Riba-roja de Túria els 243.045,39 euros que rebrà l’ajuntament per a poder dur a terme 13 noves contractacions.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha subratllat «la importància del Pla Avalem Joves Plus perquè genera oportunitats d’ocupació entre les persones menors de 30 anys per a ajudar-los a finalitzar la seua formació i anar adquirint una experiència que els facilite la seua inserció definitiva en el mercat laboral».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí