Labora destina més de 900.000 euros contra la desocupació de les persones joves en el Racó d’Ademús i Els Serrans

0
778
Labora (antiguo Servef).

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball, a través de Labora, ha concedit més de 900.000 d’euros per a la contractació de 51 persones joves sense ocupació a les comarques del Racó d’Ademús i els Serrans.

Aquestes ajudes, que beneficiaran a 23 municipis i tres mancomunitats, s’emmarquen en el Pla Avalem Joves Plus, que està format per dos programes d’incentius (Empuju i Emcuju), dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit de la Comunitat.

Gràcies a aquest Pla, a la comarca dels Serrans es destinaran 727.938,54 euros als ajuntaments per a crear 38 nous llocs de treball, en tant que al Racó d’Ademús rebran en total 178.078,26 d’euros, per a 11 llocs de treball. La resta, concretament 43.907,4 euros, es destinarà a la contractació d’un parell més de persones joves desocupades per part de la Mancomunitat del Racó d’Ademús.

Als anteriors cal afegir 20.147,97 euros destinats a la contractació d’una persona per part de la mancomunitat de l’Alt Túria i altres 21.353,63 euros a la contractació d’una altra persona per mitjà de la mancomunitat de la Serrania.

Així, entre les ajudes concedides en aquestes comarques destaquen als Serrans els 58.905,92 euros concedits a l’Ajuntament de Villar del Arzobispo, que permetran contractar a 4 persones joves sense ocupació o al Racó d’Ademús els 49.444,85 euros que rebrà l’ajuntament d’Ademús per a poder dur a terme 3 noves contractacions.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat “la importància del Pla Avalem Joves Plus perquè genera oportunitats d’ocupació entre les persones menors de 30 anys per a ajudar-los a finalitzar la seua formació i anar adquirint una experiència que els facilite la seua inserció definitiva en el mercat laboral”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El PP pide que se incluya en los presupuestos el centro de salud de Torrebaja e inversiones en Ademuz

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here