Labora destina més de 900.000 euros contra la desocupació de les persones joves en el Racó d’Ademús i Els Serrans

0
1367
Labora (antiguo Servef).

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball, a través de Labora, ha concedit més de 900.000 d’euros per a la contractació de 51 persones joves sense ocupació a les comarques del Racó d’Ademús i els Serrans.

Aquestes ajudes, que beneficiaran a 23 municipis i tres mancomunitats, s’emmarquen en el Pla Avalem Joves Plus, que està format per dos programes d’incentius (Empuju i Emcuju), dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit de la Comunitat.

Gràcies a aquest Pla, a la comarca dels Serrans es destinaran 727.938,54 euros als ajuntaments per a crear 38 nous llocs de treball, en tant que al Racó d’Ademús rebran en total 178.078,26 d’euros, per a 11 llocs de treball. La resta, concretament 43.907,4 euros, es destinarà a la contractació d’un parell més de persones joves desocupades per part de la Mancomunitat del Racó d’Ademús.

Als anteriors cal afegir 20.147,97 euros destinats a la contractació d’una persona per part de la mancomunitat de l’Alt Túria i altres 21.353,63 euros a la contractació d’una altra persona per mitjà de la mancomunitat de la Serrania.

Així, entre les ajudes concedides en aquestes comarques destaquen als Serrans els 58.905,92 euros concedits a l’Ajuntament de Villar del Arzobispo, que permetran contractar a 4 persones joves sense ocupació o al Racó d’Ademús els 49.444,85 euros que rebrà l’ajuntament d’Ademús per a poder dur a terme 3 noves contractacions.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat «la importància del Pla Avalem Joves Plus perquè genera oportunitats d’ocupació entre les persones menors de 30 anys per a ajudar-los a finalitzar la seua formació i anar adquirint una experiència que els facilite la seua inserció definitiva en el mercat laboral».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí