L’abat de Xàtiva demana «diàleg social per buscar solulcions» al centre històric

0
884
Imatge de l'entrevista de Miquel Lorente a José Canet.

José Canet és el primer entrevistat en el nou canal de podcast de Xàtiva Unida ‘La Cova Negra’

L’abat de Xàtiva, José Canet, ha sigut el primer protagonista de les entrevistes del nou canal de podcast de Xàtiva Unida ‘La Cova Negra’. Entrevistat pel propi portaveu de XU, Miquel Lorente, ha criticat «el postureo, la farsa, la hipocresia» en la política, demanant més «perspectiva social» i reivindica una postura «oberta, objectiva i no esbiaixada», i que «estiguen centrats en el treball per la gent».

Específicament sobre la política al centre històric afirma que «ha anat a pitjor» en aquesta legislatura. Així ha reclamat «ajudes per a un manteniment», alhora que afirma que «volem espais, però s’han de donar solucions», i ha apuntat com a un dels problemes la falta d’aparcament. Per això reclama «diàleg social per buscar solucions».

Preguntat sobre la Fira de Xàtiva ha lamentat que cada vegada és una festa menys popular, especialment comparada amb altres festes locals com la del poble del religiós, Llutxent. Canet recorda així que hi ha molta gent que se’n va durant les dates de la Fira i cau la participació dels veïns.

Al voltant de la situació de la reiligió catòlica entre els joves a la ciutat ha mostrat un cert pessimisme, però rebutjant alhora una església «massificada».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí