La zona costanera de Benissa comptarà amb un servei especial de Policia durant tot l’estiu

0
1172
Hi ha presència fixa d'una patrulla de dilluns a diumenge.

La Policia Local de Benissa està realitzant, des de fa uns dies, un servei especial de patrulla en la zona costanera, augmentant la presència fixa d’una patrulla de dilluns a diumenge.

L’objectiu d’aquesta mesura es basa a reforçar el període de patrulla durant l’època estival (fins a inicis de setembre), període en el qual els operatius han de fer front a un important increment de població en la zona d’urbanitzacions.

D’aquesta manera, la comesa dels agents en aquest servei especial es centrarà a augmentar la rotació de patrulles pels carrers i àrees de la zona costanera, així com en la detecció de possibles abocaments il·legals de restes de podes vegetals, enderrocs d’obra o altres materials en diverses zones, ja localitzades, entre altres funcions pròpies. Aquest servei és independent i específic de les patrulles ordinàries, per la qual cosa suposa una ampliació de la presència de la Policia Local en la zona Costanera a través d’accions preventives.

Relacionat amb aquest servei especial, els vehicles de la Policia que realitzen la patrulla estaran equipats amb un desfibril·lador extern semiautomàtic (DESA), per a possibles actuacions d’emergència.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí