La XVI edició de Marquesa Concerts començarà el pròxim 3 de juny en Gandia

0
291
Un dels moments de la roda de premsa.

El jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós obri la temporada de concerts amb una de les cites més destacades de l’any a la ciutat: “Marquesa Concerts”. La XVI edició del Festival tornarà a oferir qualitat i diversitat musical de la mà de Calmoso & The Black Fang, Kepa Junkera & Sorginak, Obús i Juan Perro.

Joan Muñoz, regidor delegat de Cultura i el director de “Marquesa Concerts”, Eudald González, han estat els encarregats de presentar la cita musical que tindrà lloc tots els dissabtes del mes de juny a partir de les 22.30 hores.

Muñoz ha declarat que “tots els dissabtes del mes tindrem música en directe que anirà adreçada a públics diversos. Hem programat les actuacions d’artistes i grups que malgrat que fa molts anys que estan als escenaris seguixen treballant i creant música”.

Per la seua banda, Eudald González ha recordat que en 15 anys el festival ha comptat amb grans artistes com Kiko Veneno, Lluís Llach, Aute, Los Secretos… Pràcticament tots els grups que han estat història viva de la música del nostre país. “Les quatre propostes d’aquest any són diverses i amb gent amb molta trajectòria musical”.

Aquest any i seguint amb la trajectòria d’altres edicions el grup valencià Calmoso & The Black Fang iniciarà Marquesa Concerts el pròxim 3 de juny, amb la seua música que barreja el hip hop amb el jazz i funk. En aquest cas l’entrada serà gratuïta.

El 10 de juny, serà el torn per a Obús, una de les bandes mítiques del heavy metal espanyol. Un grup que compta entre les seues cançons amb temes mítics del heavy. “Creiem que el heavy és mereixedor d’estar en el cicle. En la trajectòria que porta el cicle s’ha demostrat que és un públic molt respectuós i dels que més gaudixen de les actuacions” va declarar González.

Ja el dia 17 de juny serà el torn de Kepa Junkera & Sorginak. Un artista que compta amb premis com el Grammy i que té una trajectòria de més de 20 anys a l’esquena. L’encarregat de tancar el cicle el 24 de juny serà Juan Perro.

Finalment, des del departament de Cultura han aclarit que hi haurà concerts com el de Kepa Junkera i Juan Perro, que comptaran amb les seues respectives localitats mentre que els d’Obús i Calmoso & The Black Fang, la majoria de l’espai serà de peu tot i que també hi haurà cadires per la gent que vullga estar asseguda a la part alta del jardí. “Intentem adaptar-nos a la idiosincràsia del públic segons els artistes. No s’entendria que en un concert de heavy hagueres d’estar assegut com en l’òpera” va declarar González.

Les entrades ja estan a la venda a la Casa de la Marquesa en horari d’11 a 14 i de 18 a 20 h de dilluns a dissabte a un preu de 8 € de manera anticipada i 10 € el dia del concert. També es podran adquirir a www.instanticket.es.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here