La Vuelta a Espanya torna a la Costera i la Vall d’Albaida amb la primera etapa de muntanya

0
1041
Aitana

La Costera i la Vall d’Albaida tornaran a veure passar demà una nova etapa de la vuelta a Espanya amb un recorregut que començarà a Alzira i acabarà a l’alt de l’Aitana. Esta huitena etapa es pot considerar l’etapa reina ja que, a banda de ser la més llarga amb 204,7 quilòmetres, també és la primera de muntanya amb huit ports acabant a l’Aitana que és un port de categoria especial.

Demà la volta començarà més aviat, a les 11,30h es donarà l’eixida i es preveu el pas per Xàtiva a les 12,15h on hi haurà una altra vegada un sprint intermedi a l’Avinguda Selgas. A continuació s’agafarà la carretera N-340 cap a Bixquert i es baixarà en direcció a Bellús, pas que es preveu cap a les 12,34h i set minuts més tard es passarà per la localitat d’Alfarrasí. L’arribada a Castelló de Rugat es produirà sobre les 13h i a continuació s’arribarà a Salem.

Una vegada passades estes localitats s’enfilarà el port de Beniarrés, el primer dels huit que hi haurà demà, amb quatre de 3a categoria, tres de 2a i el final a l’alt d’Aitana que, com ja hem dit, és de categoria especial.

La Vuelta torna a les nostres comarques amb canvi al lideratge de la cursa després de que el suís Fabian Cancellara s’haja imposat hui a l’etapa contrarrellotge que s’ha desenvolupat a la ciutat de València.

Per a més informació sobre l’etapa podeu consultar la pàgina web: http://www.lavuelta.com/09/espanol/recorrido/index.html?e=8

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí