La violència de gènere es converteix en una de les principals preocupacions de Bellreguad

0
645
Taula de llibres sobre la igualtat de gènere.

La biblioteca municipal de Bellreguard va instal·lar en novembre una taula de llibres sobre la igualtat de gènere. Una selecció de la bibliotecària, Pura Pastor, adreçada a pares, mares, xiquetes i xiquets, i que s’ha consolidat entre usuaris per la bona acollida obtinguda.

L’espai oferix des de clàssics com Hansel i Gretel, en el qual ni el xiquet ni la xiqueta assumixen els rols habituals de la literatura que precisament desmitifiquen títols com Les princeses també es tiren pets o ¿Hay algo más aburrido que una princesa rosa?.
Hi ha també obres de literatura juvenil de Roald Dahl o Gemma Lienas, còmics de la sempre reivindicativa Mafalda o llibres infantils com Artur i Clementina.

Com valora el regidor d’igualtat, Salvador Torres, “els llibres estaven, però no és el mateix buscar-los que trobar-se’ls i l’èxit de la iniciativa encetada en novembre ho demostra”. Una tria que es podria resumir amb el títol d’una de les obres seleccionades: Curso elemental para varones sensibles y machistas.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here