La Vall ens Uneix tria a Jorge Rodríguez com a secretari general de l’executiva comarcal

0
1254
Membres de la nova executiva de la Vall ens Uneix

L’alcalde d’Ontinyent afirma que “La Vall ens Uneix és un projecte de persones que supera les sigles” recordant que aspira a créixer fora de la comarca

“Aquest és un projecte de persones que està per damunt de sigles i de vells partits”. Així definia a La Vall Ens Uneix l’alcalde d’Ontinyent i líder del partit, Jorge Rodríguez, en la primera l’Assemblea General de la formació celebrada a Ontinyent aquest dissabte. L’assemblea ha servit per crear oficialment l’estructura orgànica d’una nova formació política que aspira “a créixer a la Vall d’Albaida i expandir-se a les comarques veïnes”, ha assegurat Rodríguez.

“Sempre ens havien fet creure que primer està el partit, les sigles, però nosaltres som gent que sempre posarà per davant les persones, els seus problemes i els seus anhels”, exposava el líder de La Vall Ens Uneix, formació que el passat 26 de maig va aconseguir, amb més de 13.000 vots, les alcaldies d’Ontinyent, El Palomar, Bufali un regidor a Benissoda, a més del diputat provincial.

Jorge Rodríguez era elegit Secretari General davant prop de 200 els militants i simpatitzants de tota la comarca, reunits al restaurant Casa Seguí per compartir en primer lloc un esmorzar de germanor en un ambient d’il·lusió, que arribava al seu punt àlgid amb la tria de Rodríguez i les 11 persones que conformen la primera Executiva Comarcal de la formació. Una executiva paritària on es compta amb representants d’Ontinyent, Bufali, El Palomar, Albaida, Benissoda i Atzeneta d’Albaida. La Vall Ens Uneix compta ja també amb militants d’Agullent, Montaverner i l’Olleria amb voluntat de treballar per fer llistes electorals en 2023.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Ajuntament d'Albaida aprova el seu segon pressupost municipal des de l'any 2009

El Secretari General tenia paraules d’agraïment per als i les presents per les mostres d’estima rebudes en tot moment, recordant en aquest sentit el suport rebut des del principi per militants històrics del Partit Socialista com Rafa Tortosa, des de hui el primer President de La Vall Ens Uneix, “que va tenir que triar

entre el seu partit i el seu poble, i va triar el seu poble. Això parla molt d’ell i de la gent que estem ací i que conformem La Vall Ens Uneix”, destacava.

L’alcalde d’Ontinyent posava també de relleu la força que dóna comptar amb una base sòlida i amb un recolzament com l’obtingut a les passades eleccions municipals, “ja que no és el mateix traure endavant un projecte des de l’oposició o la falta de representació que tenint alcaldes i regidors, amb presència a la Diputació Provincial, i amb el suport de gent compromesa de molts altres pobles. Amb l’ajuda i implicació de tots vosaltres, en 2023 ens presentarem candidatures no en sis municipis com a les últimes eleccions, sinó en tota La Vall d’Albaida i també en altres comarques”, assenyalava.

Executiva Comarcal de La Vall Ens Uneix

President: Rafa Tortosa (Ontinyent)

Secretari General: Jorge Rodriguez Gramage (Ontinyent)

Vice Secretària: Fani Molla Camarasa (Bufali)

Secretari Organització: Jordi Vila Vila (el Palomar)

Secretària Acció Electoral: Anna Mengual Estanislao (Ontinyent)

Secretària d’Administració: Elisa Dura Nacher (Albaida)

Secretari de Relacions amb la Joventut: Alvaro Espí (Benissoda)

Secretària de Relacions amb els Majors: Juan Boluda (Ontinyent)

Vocal: Maribel Sánchez (Ontinyent)

Vocal: Eva Soler Ferri (el Palomar)

Vocal: José Antonio Descals (Atzeneta d’Albaida)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here