La Vall ens Uneix se suma a les protestes per les rodalies reivindicant la millora del tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi

0
813
La Vall ens Uneix va estar present a l'Estació del Nord de València

Les regidores Sayo Gandia i Imma Ibáñez i el regidor Àlex Borrell participaven en la concentració convocada per la plataforma ‘Indignats amb Renfe’ a l’Estació del Nord a València

La regidora de Sosteniblitat, Sayo Gandia; la regidora de Transport, Imma Ibáñez i el regidor de Cultura, Alex Borrell, se sumaven aquest dissabte a la concentració convocada a València per la plataforma ‘Indignats amb Renfe’ per la defensa d’un servei de rodalies de ferrocarril públic, digne i sostenible.

Sayo Gandia explicava que a l’últim plenari «vam donar suport a una moció de la Plataforma exigint al Govern d’Espanya la millora de la línia de tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi. Som coherents amb les nostres accions i no anàvem a quedar-se sols amb el suport a aquesta moció. Els canvis requereixen acció i participar en aquesta convocatòria és el primer pas per fer visible un problema que ens afecta a moltes persones».

En aquest sentit, la regidora de Sostenibilitat incidia que «La Vall Ens Uneix és un partit amb vocació comarcalista que sempre estarà al costat de la ciutadania per defensar els seus interessos i garantir que tinga tots els serveis necessaris. Comptar amb un servei de ferrocarril digne és fonamental per poder lluitar contra el canvi climàtic i disminuir així les emissions de CO2», manifestava.

Per la seua part, Imma Ibáñez com a regidora de transport recordava que «dintre de les nostres competències que tenim com a Ajuntament, hem impulsat el servei d’autobús gratuït per connectar el centre urbà amb l’estació de tren», però incidia que «necessitem siga la Generalitat i el Ministeri de Foment els que posen les mesures necessàries perquè es millore el servei ferroviari. Sols així totes les persones que han anat deixant d’utilitzar el tren per la falta d’horari i els retards tornen a utilitzar un servei que connecta la comarca de l’Alcoià, de La Vall d’Albaida i la Costera», indicava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí