La Vall ens Uneix es reuneix amb l’alcalde de Montaverner (PP) per traslladar les demandes a la Diputació

0
1016
Jorge Boluda i Joan Sanchis, durant la reunió

Joan Sanchis recull les peticions de Jorge Boluda, alcalde de Montaverner, fonamentalment al voltant de serveis socials, infrastructures i transport

El diputat comarcal per La Vall Ens Uneix a la Diputació de València, Joan Sanchis, traslladarà a la corporació valenciana les demandes del municipi de Montaverner en diverses matèries.

Segons explicava al diputat l’alcalde de la localitat, Jorge Boluda, municipis com Montaverner tenen problemes amb les ràtios relatives a l’estructura del personal de Serveis Socials i les obligacions municipals en esta matèria, sent necessari un canvi en la regulació per al que es demana el suport de la Diputació. Altres qüestions tractades són les mancances en les comunicacions entre els municipis i els transport interurbà a la comarca; així com diverses necessitats en quant a infrastructures a la localitat.

Joan Sanchis replegava les suggerències i inquietuds de Boluda respecte al municipi, i es comprometia a traslladar totes estes qüestions a la corporació provincial. La reunió entre el diputat comarcal i l’alcalde de Montaverner forma part de la ronda d’encontres encetada pel representant de La Vall Ens Uneix a la Diputació amb els diferents alcaldes i alcaldesses de la comarca, als quals convidava a trobar-se de manera individual “per poder treballar colze a colze amb ells i elles i aconseguir les inversions de la institució provincial que els nostres municipis necessiten i els pertoquen”, manifestava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here