La Vall ens Uneix es reuneix amb l’alcalde de Benissoda per obtenir ajudes per a un pou d’aigua potable

0
1931
Joan Sanchis i Miguel Lluch

Joan Sanchis continua la seua ronda de reunions per replegar les necessitats dels alcaldes i alcaldesses de la comarca i traslladar-les a la Diputació

El diputat comarcal per La Vall Ens Uneix a la Diputació de València, Joan Sanchis, i l’alcalde de Benissoda, Miguel Lluch Roig, treballaran en l’obtenció d’ajudes per al pou d’aigua potable del municipi. El diputat i l’alcalde es reunien esta setmana, al marc de la ronda d’encontres que està realitzant Joan Sanchis per replegar les necessitats dels alcaldes i alcaldesses de la comarca i traslladar-les a la Diputació.

A la reunió, l’alcalde posava damunt la taula que una de les necessitats del municipi es la millora de les instal·lacions elèctriques del pou d’aigua potable que abasteix a la localitat, concretament del transformador. Joan Sanchis replegava aquesta i altres demandes de l’alcalde de Benissoda, per tal de poder avaluar quines d’elles són susceptibles de finançament per part de la Diputació de València, i poder fer les gestions necessàries per reclamar-les a la corporació valenciana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí