La Vall Ens Uneix considera que “ja era hora” de tancar Divalterra i afirmen que “evitarà que continue fent mal”

CaixaBank - MyBox

0
965
Joan Sanchis, diputat provincial de La Vall ens Uneix.

La formació comarcalista estarà “vigilant” perquè no es convertisquen en funcionaris els ‘endollats’ que han acabat amb l’empresa

El portaveu de la Vall Ens Uneix, Joan Sanchis, cha manifestat que “ja era hora” que el president de la Diputació, Toni Gaspar, procedira a la dissolució de l’empresa pública Divalterra (antiga Imelsa) i s’haja decidit a traspassar les brigades forestals al Consorci Provincial de Bombers. Sanchis ha recordat que aquesta és la proposta que ell mateix va defensar en el ple del passat 18 de febrer de 2020, i ha recordat que el traspàs de les brigades a Bombers ja es va arribar a plantejar en l’anterior mandat per l’anterior president, Jorge Rodríguez, “però no se li va permetre”, ha apuntat el portaveu de la Vall Ens Uneix.

Per a la formació comarcalista, la decisió de Toni Gaspar de tancar l’antiga Imelsa evitarà que l’empresa “continue fent mal a aquells que han volgut gestionar-la de manera honrada i honesta”, i sosté que ve a confirmar que la contractació d’alts càrrecs “era l’única manera de posar ordre en una empresa corroïda per la corrupció del PP i que, com es veu, l’alternativa és el seu tancament just tres anys després”, ha exposat el portaveu de la Vall Ens Uneix. “Són molts els que van entrar a dit i van treballar per al ‘yonki dels diners’ o no van tindre inconvenient a dinamitar l’anterior govern de la Diputació de València per a blindar-se en els seus llocs”, apunten des de la formació comarcalista. “El ‘ja prou’ de Gaspar constata -segons el portaveu de la Vall Ens Uneix- que s’ha arribat al límit i que era fins a perillós intentar mantindre amb vida l’empresa”.

Joan Sanchis, no obstant això, ha advertit que el seu partit “estarà vigilant” perquè el tancament de Divalterra siga “ordenat”, beneficiós per als brigadistes i que no acabe sent l’excusa per a convertir en empleats de la Diputació als mateixos endollats que han acabat amb ella.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here