La Vall d’Albaida promou el turisme industrial i d’experiències

0
1869
Imatge de la trobada organitzada per la Mancomunitat de la Vall d'Albaida

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida ha oferit a les empreses de la comarca assistència tècnica per al disseny de serveis de turisme industrial i experiencial

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida es reunia aquesta setmana amb empresaris de la comarca per tal de presentar-los el “Programa d’impuls al turisme experiencial i creatiu de la Vall d’Albaida”; pel qual les empreses de la comarca podran accedir a assistència tècnica per al disseny i desenvolupament de serveis de turisme industrial.

Des del departament de Turisme de la Mancomunitat explicaven que els turistes tenen cada vegada més interés en el turisme experiencial i busquen un tipus de turisme més original, creatiu i basat en les vivències. Per això l’assistència tècnica a aquestes empreses tindrà com a guia de desenvolupament el patrimoni, però també la indústria, l’economia, els oficis típics, l’artesania, el medi natural i la cultura.

D’aquesta manera, la Mancomunitat ajudarà a crear el disseny individualitzat d’una visita i/o activitat turística a les instal·lacions productives de les empreses participants. A més, es formarà a una persona de l’empresa perquè aquesta siga l’encarregada d’atendre i coordinar les visites, convertint-se en un ambaixador no només del seu negoci sinó del turisme experiencial de la Vall d’Albaida. Fins al moment, ja s’han adherit al programa una quinzena d’empreses de la comarca.

El president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, destacava que “la nostra comarca està composta per municipis que tenen molt que oferir a totes aquelles persones que busquen un tipus de turisme més original, diferent, genuí i personal. Des de la Mancomunitat volem potenciar que les empreses puguen participar d’aquest nou model turístic” explicava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here