La Vall d’Albaida lidera la representació espanyola en la Fira Heimtextil de Frankfurt

0
1566
La Fira Heimtextil comptarà amb 2.850 expositors de tot el món

La comarca de la Vall d’Albaida aporta 35 empreses expositores de les 117 espanyoles que hi participen a Heimtextil, i de les que 71 són valencianes

El sector tèxtil-llar de la Vall d’Albaida lidera la delegació espanyola a la Fira Heimtextil de Frankfurt que compta amb més de 2.850 expositors de tot el món. Així la Vall d’Albaida aporta 35 empreses i l’Alcoià-el Comtat 18, mentre que la delegació valenciana està conformada per 71 representants i l’espanyola per 117.

La Fira Heimtextil de Frankfurt, que enguany es desenvolupa del 10 al 13 de gener, és l’esdeveniment firal de referència més important del sector Tèxtil-Llar a nivell internacional i enguany es desenvolupa del 10 al 13 de gener. Davant d’esta cita es comptarà amb representants Institucionals del Govern Valencià com Rafael Climent, Conseller d’Economia Sostenible; Jorge Rodríguez, President de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent; i Júlia Company, Directora General de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Heimtextil és el punt de trobada de professionals de tot el món que rep a més de 70.000 visitants. La fira de Frankfurt comptarà així amb 20 nivells d’exposició i més de 2.850 expositors de tot el món que presentaran les novetats i col·leccions de diseny tèxtil d’interior per al 2017.

La inauguració del nou calendari firal en Heimtextil 2017, segons la patronal Textil ATEVAL «s’inicia després del tancament de bon any 2016 a nivell comercial». Així destaquen que el sector dels Tèxtils per a la llar ha experimentat una clara milloria «gràcies a l’important increment de les exportacions i hagut de també a la recuperació del consum intern en general».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí