La Vall d’Albaida es queda sense recollida del fem des d’aquest cap de setmana per la vaga indefinida dels treballadors

0
3222
Un dels vehicles de recollida del fem de Recisa.

La vaga s’ha convocat després de que haja fracassat la segona sessió per intentar la conciliació i la mediació del Tribunal d’Arbitratge Laboral

A partir d’este cap de setmana els 34 municipis de la Vall d’Albaida no tindran el servei de recollida del fem davant la vaga indefinida que han anunciat els treballadors de RECIS, l’empresa concessionària a la comarca.

Segons s’informa des de CCOO aquest matí de divendres s’ha realitzat la segona sessió per a intentar la conciliació i la mediació del Tribunal d’Arbitratge Laboral (TAL) que ha finalitzat sense acord.

Així, després del fracàs del nou intent de mediació entre l’empresa RECISA i els seus treballadors a partir d’aquest cap de setmana no hi haurà recollida del fem a la comarca.
els treballadors afirmen que durant l’última dècada no ha sigut possible arribar a cap acord de conveni i que han estat perdent poder adquisitiu any rere any «perquè l’empresa no ha complit el conveni, estant solament centrada en la situació d’impagaments de la Mancomunitat».

Afigen que en aquest període «sols han sigut possibles acords com el retard del pagament de les nòmines dels treballadors, però en cap cas reconeixement real del valor de les persones treballadores en l’esforç que ha fet la plantilla al llarg d’aquest temps».

Aquesta situació ha esclatat en la negociació del conveni, la qual cosa ha portat a la convocatòria de vaga indefinida». Els treballadors asseguren que «estem oberts a la negociació que puga superar aquesta situació sense límit d’hores o dies, l’únic límit és el de l’inici de la vaga».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí