La urbanització Sant Blai de Carcaixent es torna a convertir en un espai d’art a l’aire lliure


0
822
Imatge d'un dels murals pintats a Carcaixent

L’Ajuntament de Carcaixent col·labora en esta iniciativa que ja va per la tercera edició

Els veïns i veïnes de la urbanització Sant Blai, coincidint amb les seues festes, han organitzat la tercera edició de ‘Sant Blai Espai d’Art’, una mostra d’intervencions efímeres consistent en instal·lacions creatives en espais públics i zones comunes a l’aire lliure de la urbanització. Este divendres, a les 19:00 hores s’inaugurarà per part dels i l’artista guanyadora les obres guardonades que es podran visitar fins el final d’agost.

El jurat, format per 2 persones de la Junta Directiva, pels professors de la facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València Carlos Plasencia i Vicent Guerola, i el regidor de cultura de l’Ajuntament de Carcaixent, Pasqual Pastor Boqueta, va avaluar les propostes presentades i, a tenent a criteris d’adequació a l’espai, de realització tècnica, de durabilitat, de respecte amb l’entorn, innovació i originalitat de les obres, va considerar que s’instal·laren en els espais comuns a l’aire lliure de la urbanització les següents obres: Subterfugio de Rafael Albert Romero, Cierzo II de Luís Pascual Ferrer, Vida de Lamberto Tudela Casas, Concepto de Vicent Gassó Gómez i Al Acecho, d’Isabelle Nuytten (Lezzart). Així mateix, el jurat va considerar la proposta de Víctor Conejero i oferir-li instal·lar la seua obra Mar Plàstic fora de concurs.

El jurat va agrair la participació dels autors i autores que no han estat seleccionats i convidant-los a col·laborar en futures edicions de la Mostra USB ESPAI D’ART. Este divendres 26 de juliol a les 19h es farà un recorregut pels espais de la urbanització on els propis creadors explicaran la seua obra. Tot seguit tindrà lloc un col·loqui amb els artistes guardonats on l’artista local Marià Mosquera actuarà de moderador. En acabar, se servirà un vi d’honor per a les persones assistents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here