La UPPCA de la Mancomunitat la Costera-Canal posa en marxa una aula virtual per a la prevenció de conductes addictives

0
3408
Imatge de l'últim ple de la Mancomunitat de la Costera-la Canal.

Compta amb un total de 7 cursos d’accés obert dirigits tant a professionals com a la població en general i 2 d’accés restringit de formació grupal.

La UPPCA de la Mancomunitat ha creat, a través de la seua web corporativa, una aula virtual per a realitzar cursos orientats a la prevenció de drogodependència i altres conductes addictives.

Amb aquesta iniciativa, es pretén donar resposta a les necessitats de prevenció de determinades conductes en el camp de les addiccions, d’aquelles poblacions que conformen l’entitat, així com promoure el benestar de les persones en tots els seus àmbits, bé siga familiar, escolar o comunitari.

“Aquest és un projecte molt ambiciós de l’UPPCA de la Mancomunitat que porta gestant-se molt de temps i que hui podem compartir amb tota la ciutadania”, ha apuntat la presidenta de l’entitat, Mª José Tortosa. “A través d’aquests cursos volem oferir un acompanyament a pares i mares, escolars i personal docent per a orientar-los en la prevenció de determinades conductes que són necessàries evitar. Qualsevol ciutadà té accés a aquests recursos a través de la web de la Mancomunitat”.

Es tracta d’un projecte emmarcat en el pla de prevenció de trastorns addictius subvencionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Els joves són població de risc

L’objectiu és que personal tècnic especialitzat puga, a través d’aquests recursos teoricopràctics, detectar i disminuir la incidència del consum de certes addiccions entre l’alumnat. “Cuidando nuestra salud”, “Los jóvenes ante las drogas” y “Los padres ante las drogas”, són els títols triats.

La comunicació i el benestar general

L’entorn familiar i la implicació de pares i mares per a la seua prevenció, es fa patent en aquest cicle de cursos. En aquests es treballa en la cerca d’una millor qualitat de la salut bio-psico-social que redunde en benefici de tota la ciutadania.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here