La Universitat Popular de Sagunt presenta el programa de cursos monogràfics i xarrades per a 2020

CaixaBank - MyBox

0
1319

El termini d’inscripció estarà obert fins al 13 de gener i el sorteig de les places per a poder matricular-se serà el 14 de gener

La Universitat Popular de l’Ajuntament de Sagunt presenta el Programa de proximitat sociocultural amb cursos i tallers monogràfics i les xarrades gratuïtes ‘Cicle Celobert’. Després de l’aprovació per la Junta de Govern el passat 27 de desembre, el departament municipal ha preparat nombrosos tallers i activitats que tindran lloc de gener a maig de 2020, impartits per professorat de l’UP, de la Universitat Jaume I, d’associacions del municipi com AVOCAM o ADICAM, entre d’altres.

Entre l’oferta de cursos n’hi ha de relaxació, de memòria o de cuina. A més, també de costura, d’aparadorisme, de bricolatge, de primers auxilis, d’informàtica o d’anglés, entre d’altres. D’altra banda, les xarrades i els seminaris gratuïts versaran sobre comunicació i empatia, ecofeminisme, prevenció de malalties, remeis naturals, d’ajuda a les persones cuidadores i d’internet i xarxes socials, entre d’altres.

El termini d’inscripció en els cursos estarà obert fins al 13 de gener de 2020 i es poden realitzar en el departament de Cultura (C/ Camí Reial, 65), a la Casa Municipal de Cultura (C/ Progrés, 9) o enviant emplenada la fitxa d’inscripció disponible en la web municipal al correu electrònic inscripcioup@aytosagunto.es.

El preu de la matrícula en els cursos és de 34 euros, a excepció dels microtallers oferits per l’UJI que seran gratuïts. En el procés de matriculació, en cas d’haver llista d’espera, es donarà prioritat a les persones residents en el municipi. Una persona no podrà matricular-se en dos cursos si hi ha llista d’espera.

Per als cursos que existisca una llista d’espera, es realitzarà un sorteig el 14 de gener a les 9 hores en el departament de la Universitat Popular (C/ Camí Reial, 65) i els resultats es publicaran el 17 de gener, apareixent solament els cursos que encara tinguen persones en llista d’espera. Aquells cursos que no apareguen en estes llistes significarà que totes les persones inscrites han sigut acceptades.

Una vegada acceptades en els cursos, el termini de matriculació serà del 20 al 24 de gener a la Casa Municipal de Cultura i en el departament de Cultura, en horari de 8 a 12 hores i de manera extraordinària el 23 de gener de 18.30 a 20 hores a la Casa Municipal de Cultura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here