La Universitat Popular de Sagunt obri el termini d’inscripció per al programa de proximitat

0
2103

La Universitat Popular de Sagunt obrirà el termini d’inscripció per al Programa de proximitat 2020-2021 dilluns que ve 10 d’agost. Les persones interessades a assistir als cursos, tallers i xarrades organitzats per la UP, podran sol·licitar-ho de manera telemàtica a partir d’esta data.

A causa de la situació especial per la covid-19, els cursos programats podran patir canvis o anul·lacions en funció de l’evolució de la situació sanitària, a més s’han vist reduïts en aforament i en cada aula està marcat el lloc que ocupa cada alumne respectant les distàncies de seguretat. L’ús de masquereta serà obligatori en tot moment, en l’entrada de cada centre hi haurà solució hidroalcohòlica i el material de treball serà d’ús individual.

Dins de l’oferta de la Universitat Popular per al pròxim curs 2020-2021, els cursos es dividixen en àrea de creixement personal, àrea de creació, cursos d’autosuficiència, cursos de relaxació i millora de la salut, cursos de ball, d’expressió i comunicació social, monogràfics, xarrades i seminaris. Pots consultar ací tota l’oferta detalladament.

Per poder inscriure’s, s’ha d’enviar emplenada la sol·licitud d’inscripció a inscripcioup@aytosagunto.es o a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. La inscripció es podrà presentar presencialment només en aquells casos en què la persona no puga matricular-se en línia per no tindre mitjans informàtics disponibles, en este cas serà del 10 d’agost al 8 de setembre en el Departament de Cultura, de 9 a 14 hores, i del 2 al 8 de setembre a la Casa Municipal de Cultura, de 9 a 13 i de 16 a 21 hores.

En la matriculació, en cas d’haver-hi llista d’espera, es donarà prioritat a les persones residents en el municipi. De la mateixa manera que una persona no podrà matricular-se en més de dos cursos si hi ha llista d’espera i un curs no podrà iniciar-se sense un mínim de 8 alumnes matriculats. La data d’inici del curs de la UP serà a partir del dilluns 19 d’octubre de 2020.

El sorteig dels cursos que tenen llista d’espera serà el 9 de setembre a la Casa Municipal de Cultura a les 9 hores i el 14 de setembre es publicaran les llistes en el tauler d’anuncis de la Casa Municipal de Cultura, en el tauler d’anuncis del Departament de Cultura i en la web de l’Ajuntament. La matriculació es realitzarà a partir del 16 de setembre preferiblement en línia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí