La Universitat Popular de Gandia celebra el 35 aniversari amb l’ampliació de l’oferta de cursos

0
849
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, i el director de la Universitat Popular de Gandia, Lluís Romero, han anunciat les prinicipals novetats de la programació de cursos per al per al període octubre 2019 – febrer 2020.

“El nou cicle d’activitats que ara presentem continua en la línia de procurar mitjans a la ciutadania que permeten el seu accés a la cultura i al desenvolupament personal i col·lectiu. Des de fa més de 35 anys la UPG organitza cursos, visites, viatges, exposicions i activitats diverses que tenen com a objectius principals la divulgació cultural i la participació ciutadana. I no entenem una sense l’altra. El coneixement i la socialització són les eines sobre les quals s’ha d’abastir una societat més vertebrada i unida, una ciutat amb menys riscos d’exclusió”, ha assegurat González.

Pel que fa a les prinicipals novetats, es recuperen i amplien cursos, amb el compromís d’anar augmentant els recursos. Així, tornen els tallers de ceràmica (que s’estrena a les noves instal·lacions de Santa Anna), d’escriptura creativa i d’enquadernació.

També es recupera la col·laboració amb Creu Roja Gandia per tal d’impartir cursos de valencià i castellà elemental, especialment pensat per a millorar la integració social de les persones novingudes.

Es manté el cicle de visites guiades al patrimoni artístic valencià, i s’incorporen visites a l’art urbà de la ciutat. Seguint l’empremta que artistes de reconegut prestigi internacional han deixat a Gandia, gràcies a programes i activitats com el Serpis Urban Art Project, el Encuentro Paredes o al Festival d’Art Urbà “Pixaví”.

La resta de programa el completen els cursos habituals d’anglès (nivell I i II), balls de saló, boixets, dibuix i pintura, fotografia (I i II), informàtica (I i II), internet i correu electrònic, manualitats, patchwork, tall i confecció, valencià (B!, C1 i C2), millora la capacitat d’autoestima.
A més dels tallers, visites i excursions: telèfon mòbil (usos i aplicacions), cuina (temàtics)…

Inscripció i matrícula

La inscripció, gratuïta, es va iniciar este passat dilluns, 16 de setembre, fins al 26 de setembre, a les 13 h. S’hi pot realitzar a la seu de la UPG (plaça Loreto), els centres socials de barri o a la xarxa (una altra de les novetats): upg.gandia.org

El sorteig públic es realitzarà el dimarts 1 d’octubre, a les 10 h, a l’Ajuntament. Les persones admeses podran matricular-se del 3 al 18 d’octubre a les oficines de la UPG.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here