La Universitat de València i Innovall Clúster organitzen el primer Màster d’Intel·ligència Artificial Avançada i Aplicada

0
1084
La UV i Innovall Cluster ofereixen el màster

El títol oficial és de tipologia presencial i comprén 60 crèdits que podran cursar-se en horari adequat perquè puga combinar-se professionalment

La Universitat de València i Innovall Clúster estan col·laborant en la posada de la primera edició del Màster en Intel·ligència Artificial Avançada i Aplicada. Es tracta d’un títol propi de la Universitat de València que està codirigit per Emilio Soria Catedràtic d’Universitat i Director del Màster en Ciència de Dades; Fundador de IDAL (Intelligent Data Analysis Laboratory) i per Rafael Pla President de Innovall. Compta amb el suport de més de 40 empreses que recolzen la necessitat de formar i donar capacitats en Intel·ligència Artificial perquè la seua implementació siga una realitat productiva.

Els organitzadors expliquen que l’arribada de la Intel·ligència Artificial suposarà un abans i un després en aspectes que condicionen la nostra vida. Factors com l’increment de la productivitat de les empreses, la millor utilització de la despesa energètica i els recursos, la seguretat de la ciudanía, les condicions de salut de les persones, fins i tot anteposar-se a catàstrofes mediambientals es convertiran en algunes dels avantatges que ens pot oferir la integració d’aquesta tecnologia disruptiva a les nostres rutines diàries. Segons els experts, desenvolupar negocis que es basen en algorismes i “Big Data” poden ser realment reeixits.

Afegeixen així que les empreses comencen a ser conscients d’aquestes circumstàncies i requereixen de professionals experts i formats en Intel·ligència Artificial per a adaptar i integrar la IA als seus processos, serveis i processos industrials.

El títol oficial d’aquest màster és de tipologia presencial i comprén 60 crèdits que podran cursar-se en horari adequat perquè puga combinar-se professionalment. Es cursaran assignatures enfocades al coneixement de les eines IA i com la seua aplicació és capaç d’optimitzar qualsevol negoci. Va dirigit especialment a personal de l’àrea de coneixement tecnicocientífic, càrrecs intermedis i directius amb l’objectiu que puguen integrar trasversalmente en les empreses la Intel·ligència Artificial com una eina de millora de competitivitat, eficiència i diferenciació enfront de la seua competència. A més, aquesta formació confereix la capacitat de poder emprendre nous negocis disruptivos basats en la Intel·ligència Artificial.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí