La UDEF va tornar a Ontinyent per descarregar correus que no pot obrir perquè ha perdut les contrasenyes

0
1529
Jorge Rodríguez, en un acto del PSPV este martes en Ontinyent

La policia també hauria perdut el correu de seguretat al que hauria vinculat els correus intervingut dels principals investigats en el cas ‘Alqueria’

El sumari del cas ‘Alqueria’ està sota secret i mes rere mes es prorroga per les dificultats de la investigació especialment per les dificultats que donen els correus dels principals encausats, Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent i expresident de la Diputació de València, i els seus col·laboradors més propers. Però estes dificultats sembla ser que són molt senzilles: la policia ha perdut les contrassenyes dels correus dels investigats, correus que té intervinguts des del mes de juny.

Des de l’entorn de Rodríguez s’afirma que és una situació «digna de Mortadelo i Filemón». Expliquen que este divendres la Udef es va presentar a l’Ajuntament d’Ontinyent, la Diputació de València i Divalterra, en la capital de la Vall d’Albaida, on estava Rodríguez, van demanar a l’alcalde les claus del seu correu, així com als seus col·laboradors, contestant que «jo no puc accedir a eixe correu, el tingueu intervingut vosaltres».

A més a més destaquen que no es tracta de correus corporatius que sols es puguen obrir des d’ordinadors del sistema de la Diputació, sinó que són correus ordinaris (hotmail i gmail) que es podrien obrir des de qualsevol ordinador. Així i tot la policia va entrar a les dependències amb els investigats perquè entraren als correus, i que quan ho van intentar el progrma va indicar que es podia restablir la clau a través del correu d’emergència, un correu amb extensió de la policia (senyal de que la policia havia canviat les contrassenyes per a la investigació), però que els agents tampoc recordaven, «buf, a saber», asseguren que va exclamar un dels agents.

Davant aquesta situació els afectats afirmen que faran una queixa formal al TSJCV per la situació viscuda, per fer pública una diligència social en una operació en la qual la mateixa policia intervenia de paisà. Cal recordar que des del TSJCV, que va informar d’esta acció, es va emetre un comunicat amb termes prudents per les circumstàncies especials. Així s’afirmava que la policia s’havia presenciat per «completar informació», alhora que es destacava que «no es tracta d’una entrada i registre».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí