La Troupe Malabo preestrena ‘Oníric Circus’ al V Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent


0
692
Imatge de l'espectacle
Imatge de l’espectacle ‘Carrilló de Noël’

La Troupe Malabo preestrenarà el seu nou espectacle de teatre gestual i clown al V Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent. ‘Oníric Circus’ eixirà de la sala per segona vegada este dimecres a les 18,30hores i ho farà al carrer Cassià Fita de Sant Rafel, un emplaçament nou per al Festival que s’ha consensuat amb l’associació de comerciants del barri. Es tracta d’una de les nombroses sinèrgies creades amb les diferents associacions locals “amb l’objectiu d’aprofitar la programació per a fomentar el comerç i la cultura” com subratlla l’alcalde, Jorge Rodríguez.

En ‘Oníricus Circus’, dos surrealistes i esbojarrats mossos de circ que somien convertir-se algun dia en artistes de veritat es topen amb el desnonament del circ italià per al qual treballen. Quan estan a punt de fugir i renunciar al seu somni, decideixen assumir el paper principal que aconseguir dur endavant gràcies al públic amb la qual cosa naix un nou circ perquè l’espectacle puga continuar.

La Troupe Malabo, formada per Sergio Chaves i Marisa Ibáñez, és una companyia de teatre valenciana fundada en 1999 i que es compta entre les habituals no sols als escenaris del País Valencià sinó a tot Espanya. De la mà del seu director, Sergio Chaves, s’ha especialitzat en el món del clown els i espectacles infantils o per a públic familiar. Chaves s’ha format amb professionals tan reconeguts com Jesús Jara, Lluna Albert, Sergio Claramunt o Leo Bassi, entre d’altres. Amb ell, comparteix La Troupe Malabo Marisa Ibánez, llicenciada en Història de l’Art a Salamanca i amb una llarga trajectòria en el teatre de sala i de carrer.

Este dilluns, dos enginyosos artefactes van atraure la curiositat dels nombrosos espectadors que passejaven pel matí del carrer Major o els que van acudir a la plaça de la Concepció de vesprada a visitar l’emissari reial. ‘La ruleta fantàstica’ de Teatro Negra i el ‘Carrilló de Noël’ de La Tal van fer les delícies de grans i menuts, que hui dimarts podra disfrutar d’un taller de circ pel matí i la peculiar família Romanesku de vesprada a la plaça de la Coronació a càrrec de Finestra Nou Circ.

ONÍRICUS CALLE Y SALA from SERGI CHAVES on Vimeo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here