La Trobada Empresarial de ASECAM reprén la seua presencialitat post pandèmia

0
536
Imatge dels participants en la jornada celebrada a Sagunt.

El lema de la jornada ha sigut «l’adaptació al canvi» en una cita que ja s’ha consolidant arribant a la seua vintena edició

L’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM), ha realitzat aquest dimarts al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt la seua Trobada Empresarial d’enguany que, després de les restriccions d’aforament que va patir el passat 2020, ha représ la seua presencialitat. Per a enguany, l’entitat empresarial de la comarca ha triat el lema #laadaptaciónalcambio per a aquesta jornada que ja s’ha consolidat celebrant enguany la seua vintena edició.

L’acte ha estat presidit per la presidenta de ASECAM, Cristina Plumed, qui ha sigut l’encarregada de realitzar l’obertura de la jornada. Aquesta edició de la trobada, a més, ha comptat amb l’assistència dels alcaldes de Sagunt i de Canet d’en Berenguer, Darío Moreno i Pere Antoni, del president de la Mancomunitat de Les Valls, Toni Sanfrancisco, de regidors de la corporació municipal saguntina així com de representants de l’administració autonòmica.

«Continua sent clave estar units, entre els empresaris, amb l’administració i amb els agents socials. És una cosa de la qual hem parlat sempre en les nostres trobades, el fonamental de la col·laboració públic-privada i el diàleg social. Només junts i entenent-nos podrem innovar, ser sostenibles i atraure fons europeus i un altre tipus d’ajudes al nostre territori», ha assenyalat Plumed.

De la mateixa manera, la presidenta de ASECAM ha apuntat: «Continuem en un moment d’incertesa i també d’oportunitats, l’entorn en el qual ens movem és cada vegada més canviant, i hi ha factors importants que no sols no ens deixen acomodar-nos, si no que ens mantenen alerta, modificant el nostre full de ruta contínuament, com són la falta de microxips i els alts costos energètics».

Després de l’obertura s’han dut a terme les diverses taules redones que componien el programa de la Trobada Empresarial. La primera ha versat sobre ‘El futur del diàleg social’ en la qual han participat Eva Blasco, presidenta de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) de València, Ana García, secretària general de CCOO PV, i Ismael Sáez, secretari general d’UGT PV, exercint de moderadora Amparo Bru, presidenta de la Comissió de Relacions Laborals de ASECAM.

De la mateixa manera, la taula ‘Aventures i desventures d’emprendre’ ha comptat amb la presència de Rubén Navarro, CEO de Casas Inhaus, Paz Navarro, CEO d’Editorial Sargantana i Adrián Plazas, CEO de General Drons, tots ells moderats per Héctor Gavilán, president de la Comissió de Joves Empresaris d’aquesta entitat del Camp de Morvedre. Després d’aquesta taula ha tingut lloc la conferència “L’estratègia de la omnicanalidad” que ha impartit Rafael Juan, CEO de Vicky Foods.

D’altra banda, la directora general d’Indústria, Energia i Mines, Empar Martínez, ha sigut l’encarregada d’iniciar la clausura d’aquest esdeveniment afirmant que «aquesta Trobada Empresarial és una cita obligada per a l’empresariat de la comarca perquè dóna oportunitats a trobar-se per a reflexionar junts, conéixer iniciatives i perquè el dinamisme de la comarca es faça realitat». La representant autonòmica, a més, ha assegurat que ASECAM «és una associació que aconsegueix compartir, fer comarca i està centrada sempre en les bones pràctiques».

Finalment, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha assegurat que «el Camp de Morvedre té un teixit empresarial viu, que vol ser un referent, no vol solament sobreviure per la qual cosa és important la col·laboració públic-privada, anar de la mà i des de les administracions públiques, sobretot des de la local, estem treballant en això; tenim el ferm propòsit d’impulsar l’economia del municipi i tenim la sort de comptar amb una gran aliada en aquest objectiu: ASECAM».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí