La torxa dels Jocs Olímpics de Rio ‘made in l’Olleria’ (en part)

0
1080
Torxa Olímpica dels jocs de Rio
Torxa Olímpica dels jocs de Rio

Dues empreses de l’Olleria s’han encarregat de fer part de la torxa olímpica que ha encés el pebeter de l’estadi de Maracanà en Rio de Janeiro. Concretament es tracta de Galol i Tratamientos tecnológicos del plástico, i s’han encarregat de cromar la peça per on ix la flama, l’últim recobriment que té la torxa i una pila de 800 metres de diametre.

I és que la torxa d’estos Jocs Olímpics està formada per varies peces de plàstic, el que ha permés que anara fent-se gran a mesura que anava acostant-se a Brasil. ‘El comité olímpic volia una peça de plàstic especial que es puguera cromar i no es desfera per la calentor de la flama, i que a més es fera a través d’un procediment sostenible en el que no s’utilitzara cap aspecte contaminant. I nosaltres ho hem aconseguit. Evidentment és per a nosaltres un honor haver fet estes tres peces per a les olimpiades’ explica Angel Barrero, gerent de Tratamientos tecnológicos del plástico.

Fa més d’un any que estan treballant en este projecte, i que farà que l’Olleria estiga també present als Jocs Olímpics de Río.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí