La tinent d’alcalde de Xàtiva Xelo Angulo, nova Directora General de Cooperació de la Generalitat

0
877
Roger Cerdà i Xelo Angulo

Angulo ja va ser nomenada directora del Fons Valencià per la Solidaritat i compatibilitzarà el seu càrrec amb la seua gestió al govern de Xàtiva

La primera tinent d’alcalde de Xàtiva, la socialista Xelo Angulo, serà la nova Directora General de Cooperació. Angulo formarà així de l’estructura de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica que gestiona Rosa Pérez Garijo (EUPV), i s’emmarca dins de la Secretaria Autonòmica de Participació i Qualitat Democràtica que encapçala Belén Cardona.

Xelo Angulo va ser nomenada la passada legislatura com a directora del Fons Valencià Per la Solidaritat i ara mantindrà el seu càrrec com a número 2 del govern de Xàtiva compatibilitzant-lo amb la tasca a la Generalitat.

Angulo ha manifestat que mantindrà el seu «compromís amb les persones que més ho necessiten», tasca que ara durà a terme també des de la Direcció General que gestionarà. Afegeix també que és «un reconeixment a la política per les persones que fem des del govern» i que intentarà exportar el model de treball al seu departament.

Per la seua banda l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha manifestat que «estem tremendament satisfets i és un reconeixement a la tasca feta»; a més l’alcalde també ha agraït la confiança demostrada pel president Ximo Puig amb el nomenament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí