La Tercera Setmana del Major d’Agullent oferirà des de hui tallers, competicions i xarrades

0
917
jubilats Agullent
Els jubilats d'Agullent gaudiran de diverses activitats

La III Setmana del Major d’Agullent inicia hui les seues activitats que es perllongaran fins el pròxim diumenge gràcies a la col·laboració per dur endavant la iniciativa entre l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Agullent i la regidoria de Benestar Social i de la Tercera Edat.

Les activitats d’esta III Setmana del Major són essencialment de vesprada, així cada dia de 17 a 19h la llar de jubilats acollirà un campionat de jocs de taula. Per a hui està programada una xarrada sobre l’alimentació i la nutrició dels majors. Demà, també a les 19h s’ha organitzat un taller de fabricació de ciris, i a la mateixa hora, el dijous 15 es farà una xarrada anomenada ‘El paper fonamental dels majors en la societat’. Divendres dia 16 es presentarà a les 19h a la llar del jubilat el segon receptari elaborat per les jubilades de la població, en esta ocasió centrat en plats de reposteria. El mateix dia a les 22,30h actuarà el grup de danses El Baladre de Muro d’Alci a la Sala Multiusos. Per dissabte 17 es resevarà l’actuació del grup local de teatre L’Altet de l’Aire que interpretarà l’obra ‘L’abuela wai’ a les 20h també a la Sala Multiusos.

Els actes es tancaran diumenge 18 amb una missa cantada i un dinar de germanor. Al llarg d’este acte de cloenda es donaran els premis de les diverses competicions que es disputaran al llarg d’estes jornades, i a més es lliuraran els reconeixements a socis i sòcies destacats.

Segons explica el regidor responsable, Alfred Tortosa, «el programa d’activitats ha estat elaborat pels propis protagonistes d’esta setmana, amb el suport municipal. Pensem que es complet, perquè inclou activitats tant lúdiques com formatives. Per tant combina perfectament les opcions d’oci amb la possibilitat d’aprofundir en temes d’interés per als majors, a través de les xarrades previstes».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí