La televisiva Sor Lucia Caram participarà a la Setmana de la Dona de La Pobla del Duc

0
854
Sor Lucía Caram
Sor Lucía Caram

La religiosa Sor Lucia Caram, coneguda per la seua participació en diversos espais televisius (Cuatro, La Sexta, Canal Cocina) i autora del llibre ‘A Dios rogando’, participarà a la Setmana de la Dona de La Pobla del Duc que organitza la regidoria de Benestar Social. Caram impartirà el 18 de març una conferència que servirà de cloenda a una extensa programació que inclou també teatre, balls de saló, xerrades, la projecció d’una pel·lícula, l’obertura d’una exposició o un dinar de germanor, “un ventall d’activitats que hem posat a disposició de totes les dones i homes que vullguen participar i reinvindicar que hi ha molt que fer en temes de igualtat”, explicava la regidora de l’àrea, la socialista Carmen Català.

Sor Lucia Caram acudirà a les 17h d’eixe dia a l’Auditori Municipal de La Pobla del Duc per donar la seua opinió personal respecte de la igualtat de gènere entre homes i dones en el segle XXI, per posteriorment desplaçar-se fins Agullent, on té previst realitzar una segona xerrada. Serà el colofó a una programació que s’obrirà aquest divendres 6 de març amb una exposició de cartells dels alumnes poblatans del IES Josep de Ribera que han participat en el concurs per al cartell de 2015, projectant-se posteriorment una pel·lícula a les 19,30h a la sala multiusos del Centre Social.

L’endemà, dissabte 7 de març, tindrà lloc també a les 19,30h una conferència amb el títol ‘L’Educació de les dones’ a càrrec de Carmen Agulló, professora titular del Departament d’Educació Comparada i Història de l’Educació de la Universitat de València i doctora en Filosofía i Ciències de l’Educació per la Universitat de València. Seguidament, diumenge, Dia Internacional de la Dona Treballadora, hi haurà un dinar de germanor de homes i dones a la nau de l’Ajuntament on es degustarà una paella i actuaran professionals del balls de saló. A més a més, el 15 de març tindrà lloc a l’auditori municipal una representació teatral organitzada per la regidoria de la Dona, titulada ‘Ay Carmela’.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí