La Tartuga d’Ontinyent arribarà als cines de Xina

0
2008
Instant d'un moment de la gravació del documental a Ontinyent

Un equip ha visitat Ontinyent per rodar el ball de la Tartuga per incloure’l a un documental en el que es que tracten les danses de lleons típiques de xina i altres balls similars

L’Associació de Gegants i Cabets d’Ontinyent ha rebut aquest dissabte, 1 de febrer, un equip de rodatge xinés, que està realitzant un documental sobre les típiques danses de lleons del seu país i han volgut també que la Tartuga formara part d’aquest audiovisual, una figura que té més punts en comú amb els seus balls dels que ens pensem.

En la gravació, s’ha filmat, en especial, el ball de la Tartuga que ha comptat amb l’acompanyament dels dolçainers i tabaleters de La Colla, als qui agraïm la seua col·laboració.

Una vegada acabat el rodatge membres de l’associació els han mostrat les altre figures, alhora que els anaven explicant informació sobre aquestes. Una conversa que ha resultat molt interessant, ja que s’han pogut trobar molts punts en comú amb altres tradicions de la Xina.

El resultat final acabarà en un documental que es projectarà el 2021 als cinemes xinesos, on podran gaudir d’una tradició ontinyentina en pantalla gran.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí