La socialista Marta Trenzano és reelegida alcaldessa d’Algemesí amb els vots de Compromís i EUPV

0
665
Marta Trenzano, en la seua presa de possessió com a alcaldessa d'Algemesí

PP i Vox van votar als seus respectius candidats, mentre que el regidor de Ciudadanos es va abstindre

La socialista Marta Trenzano continuarà al front de l’alcaldia d’Algemesí en ser elegida amb majoria absoluta per 13 vots, és a dir, els 8 del PSPV, els 3 de Compromís i els 2 d’EUPV. En la votació, el candidat del PP, José Javier Sanchis, ha tingut el sis vots del seu grup municipal, per un el regidor de Vox, Borja Revilla. S’ha enregistrat un vot en blanc, el del regidor de Ciudadanos.

Es continua així la tradició en aquest període de democràcia municipal de que tots els alcaldes d’Algemesí han repetit mandat. Com ha fet destacable assenyalar que, per primera vegada, hi haurà més regidores que regidors a la corporació municipal que estarà formada per sis grups municipals.

En el seu discurs, Marta Trenzano, ha destacat que la confiança que ha dipositat el poble no és un xec en blanc: “Aquesta confiança no és un xec en blanc, és un depòsit d’esperança i d’il·lusió. La il·lusió de veure créixer i prosperar la nostra ciutat cap a un futur més just, més solidari, més equitatiu, més pròsper, més igualitari i més ecològic. Nostra és la responsabilitat i el deure de fer-ho possible. Per a això em recolzaré amb les persones que considere millors per poder conformar eixe govern que ens done estabilitat, tranquil·litat i les eines necessàries per complir amb el manament de la ciutadania”.

També ha fet alusió al treball que espera a partir d’ara i el tarannà que vol imprimir al seu equip de govern: “El present i el futur del nostre poble no és qualsevol cosa, és el més important que tenim, el prioritari, allò ineludible i allò pel que paga la pena deixar-se la pell. I això farem, centrar tots els esforços en la tasca del govern sempre fent ús del diàleg, de la paraula i ampliant la participació a altres forces polítiques perquè mai ningú té en exclusiva la raó ni la veritat absolutes”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here