La serra del Benicadell i la d’Agullent reuneixen més d’un centenar de senderistes

0
532
La Mancomunitat ha iniciat l'oferta turística de tardor
La Mancomunitat ha iniciat l’oferta turística de tardor

Més de 130 senderistes han recorregut durant el cap de setmana passat les serres del Benicadell i d’Agullent. Dissabte a Beniatjar, s’estrenava la novena edició de Senderisme a la Vall d’Albaida amb una ruta que evitava clàssics com el cim o la nevera per a apostar per la Casa Peñalva, les Fontetes i el Castell de Carbonera i que va reunir 85 senderistes. L’endemà diumenge, Agullent va passejar mig centenar de persones per la seua serra.

Les rutes continuen el cap de setmana que ve. Dissabte, Alfarrasí serà el punt de partida i arribada d’una ruta de dificultat baixa i molt apropiada per a disfrutar en família que portarà fins a Benissuera, Sempere i Guadasséquies. Els quatre pobles, units pel riu Albaida, compartiran en breu una ruta estable per a la qual s’ha sol·licitat ajuda al patronat de turisme de la Diputació. Diumenge, Quatretonda oferirà una de les novetats d’enguany: els emboscats i l’últim herbolari, una ruta plena d’històries, curiositats, amagatalls i misteris al llarg dels seus 6,5 quilòmetres de dificultat baixa.

Les inscripcions, gratuïtes enguany gràcies a la col·laboració de la Diputació, es poden realitzar fins el dijous anterior a la ruta, abans de les 12h, en www.valldalbaida.com. La majoria de rutes comencen a les 9h des de l’ajuntament de cada població on cal estar 15 minuts abans proveïts d’esmorzar, aigua, gorra, protecció solar, roba i calçat adequat. Les rutes estan organitzades pel departament de turisme de la Mancomunitat en col•laboració amb els ajuntaments i centres excursionistes de la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here