La Selecció de Pilota Valenciana prepara a La Nucia el Mundial de Colòmbia

0
210
Entrenament de la selecció de pilota valenciana a La Nucia
Entrenament de la selecció de pilota valenciana a La Nucia

La Selecció de Pilota Valenciana va entrenar aquest matí en la Ciutat Esportiva Camilo Cano de La Nucia. Aquest entrenament, dirigit pel seleccionador absolut de pilota valenciana, Pasqual Sanchís, “Pigat II”, és el primer d’una sèrie de sessions tècniques de cara al Mundial de Colòmbia 2017, que se celebrarà a la província de Nariño del 17 al 27 de novembre. A Colòmbia la selecció de Pilota Valenciana defensarà el títol mundial aconseguit a Massamagrell.

Es tracta de l’onzè any que la selecció de Pilota Valenciana tria les instal·lacions nucieras com a seu per als seus entrenaments oficials per preparar una competició. Durant aquest intens matí a La Nucia la selecció de Pilota Valenciana ha practicat dues modalitats de joc: Llargues i Joc Internacional.

“La Nucia s’ha convertit en una de les seus oficials d’entrenament per la Selecció de Pilota Valenciana, després d’11 anys aquí ens sentim com a casa, i per això volem agrair a l’Ajuntament la seva implicació i facilitats a la Selecció. Les instal·lacions esportives de La Nucia són excel·lents i perfectes tant per practicar la modalitat de Joc internacional com One Wall, en els camps de gespa artificial. Est és el primer d’una sèrie d’entrenaments preparatoris per al Mundial de Colòmbia que jugarem al novembre” afirma Pasqual Sanchís, “Pigat II” , seleccionador de Pilota Valenciana.

Per a aquest entrenament oficial de la selecció de Pilota Valenciana de cara al mundial han estat convocats: Sacha Kruithof d’Orba, Pablo Vidal de Sella, Pablo Salvador de València, Francesc Xavier Puchol de Vinalesa, Sergi Belda d’Agost, Marc Giner de Murla, José Luis Calvo de Benidorm, Félix Peñarrubia de Dènia i Alfonsó Moltó de Barxeta.

 

Mundial a Colòmbia

Aquest entrenament d’avui a La Nucia serà la primera d’una sèrie de sis sessions tècniques que la selecció de Pilota Valenciana realitzarà en la Ciutat Esportiva Camilo Cano, per preparar el Mundial de Colòmbia del mes de novembre. En aquest mundial la selecció competirà en modalitats de Llargues, Joc Internacional, One Wall i la modalitat autòctona colombiana “Chazas”. En aquest mundial, la selecció espera poder realitzar un gran paper i revalidar el títol assolit en 2014 a Massamagrell. La selecció també participarà en féminas en la modalitat de One Wall.

“Volem agrair a la Selecció i Federació de Pilota Valenciana per haver triat La Nucia per onzè any consecutiu com a seu oficial d’entrenaments. A La Nucia ens preocupem pels nostres esports autòctons com la Pilota Valenciana, tant a nivell amateur com a professional. Est serà el primer de diverses sessions tècniques que realitzaran en #LaNuciaCIudadDelDeporte per preparar el Mundial de Colòmbia, on esperem que revalidin títol” afirma Sergio Villalba, regidor d’Esports.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here