La segona Universitat de Pares de Bocairent arranca amb prop de 70 famílies implicades

0
553
Universitat de pares Bocairent
Les classes acolliran a un centenar d'alumnes

Ahir dimarts 20 d’octubre es va iniciar la segona edició de la Universitat per a Pares de Bocairent que pretén instruir als progenitors en diverses facetes de l’educació dels seus fills. El grup A (per a pares de xiquets de 0 a 7 anys) ha estat el que ha començat l’edició d’enguany i en la primera classe ha desgranat les seues novetats i la primera lliçó ha consistit en eles posicionaments a l’hora d’afrontar la paternitat; hui a estat el torn per començar del grup B (per a pares de joves entre 8 i 18 anys).

Esta Universitat per a Pares durarà fins el mes de juny amb un total de huit classes, una per mes excepte el mes de maig quan se celebrarà la setmana educativa. Este curs tindrà la participacio de 65 famílies, per la qual cosa des de l’ajuntament s’apunta que “el nombre total d’alumnes al final es pot situar rondant el centenar”, fet que suposaria una xifra semblant a la de l’any passat i que entenen que “significa que els pares de Bocairent continuen molt implicats en el projecte” afirma el seu director Óscar González. Per a González és essencial seguir comptant amb el suport de Mobilització Educativa, la iniciativa del filòsof José Antonio Marina per “implicar a la tribu sencera en l’educació”.

Segons s’afirma des de l’oranització “esta col·laboració està expandint el ‘model Bocairent’ no sols a tot l’Estat espanyol sino que enguany també aplegarà a Lima” mantenint la coordinació des de la localitat de la Vall d’Albaida. Així asseguren que la versió peruana “quedarà inaugurada en breu després de la petició realitzada per un professor de secundària del país sud-americà”.

Tant González com Òlga Vañó, regidora d’Educació de Bocairent, destaquen “l’orgull d’exportar aquest espai de formació a altres indrets tan allunyats de nosaltres” de forma que el nom de la localitat “quede associat a projectes capdavanters en la milora del benestar i de l’educació dels nostres ciutadans”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here