La segona empresa mundial de llandes de beguda obté la llicència per instal·lar-se a Parc Sagunt

0
1620
L'empresa Crown Holdings és una de les noves multinacionals que arribaran a Sagunt

Crown Packaging obté la llicència de l’ajuntament per al condicionament de la seua parcel·la a Parc Sagunt que pot començar en un termini de 6 mesos

L’Ajuntament de Sagunt ha atorgat per resolució de l’Alcaldia la llicència d’obres per a treballs de moviments de terres a l’empresa nord-americana Crown Packaging Manufactoring SP SLU, per al condicionament de la seua parcel·la, ubicada en Parc Sagunt.

L’empresa podrà començar les obresdurant un termini de 6 mesos a partir de la notificació de l’acord i autoliquidar l’impost de construcció de les obres. Crown Packaging és el segon productor mundial de llandes de begudes i construirà en Parc Sagunt una fàbrica de llandes d’alumini. Les esmentades obres han d’estar finalitzades en un termini de 24 mesos a partir de l’inici de les mateixes, encara que els terminis podran ser ampliats prèvia sol·licitud de pròrroga, en casos justificats o de força major.

L’alcalde, Quico Fernández, ha ressaltat la labor de l’Ajuntament en la concessió d’esta llicència, i el suport del mateix a les empreses que es pretenen instal·lar en Parc Sagunt: “Per a nosaltres és molt important respondre a les expectatives de les empreses que han confiat en instal·lar-se en la nostra ciutat i estem treballant, per tant, al cent per cent i vull aprofitar per a donar les gràcies als tècnics d’esteajuntament, dels departaments d’Urbanisme i d’Activitats. Això ens ha permès donar ja la primera llicència a CrownPackaging, una empresa que subministra els envasos, especialment a Coca-Cola, i que va a suposar una important inversió i, sobretot, la creació de més de 170 llocs de treball a Parc Sagunt”.

A més, l’alcalde ha reiterat el treball de l’Ajuntament en aquesta matèria i ha indicat que s’està treballant en la concessió de les pròximes llicències d’obres en Parc Sagunt: “No sols es tracta d’esta empresa sinó que estem treballant també en les llicències de Mercadona i d’altres empreses per a que la seua entrada en funcionament siga la més ràpida possible i, per tant, crec que podem ser bastant optimistes per a entendre que en els pròxims mesos estes llicències van a ser cada dia mes freqüents, i amb això jo crec que tenim un treball molt important fet per a esta ciutat”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí