La segona empresa mundial de llandes de beguda obté la llicència per instal·lar-se a Parc Sagunt

0
1215
L'empresa Crown Holdings és una de les noves multinacionals que arribaran a Sagunt

Crown Packaging obté la llicència de l’ajuntament per al condicionament de la seua parcel·la a Parc Sagunt que pot començar en un termini de 6 mesos

L’Ajuntament de Sagunt ha atorgat per resolució de l’Alcaldia la llicència d’obres per a treballs de moviments de terres a l’empresa nord-americana Crown Packaging Manufactoring SP SLU, per al condicionament de la seua parcel·la, ubicada en Parc Sagunt.

L’empresa podrà començar les obresdurant un termini de 6 mesos a partir de la notificació de l’acord i autoliquidar l’impost de construcció de les obres. Crown Packaging és el segon productor mundial de llandes de begudes i construirà en Parc Sagunt una fàbrica de llandes d’alumini. Les esmentades obres han d’estar finalitzades en un termini de 24 mesos a partir de l’inici de les mateixes, encara que els terminis podran ser ampliats prèvia sol·licitud de pròrroga, en casos justificats o de força major.

L’alcalde, Quico Fernández, ha ressaltat la labor de l’Ajuntament en la concessió d’esta llicència, i el suport del mateix a les empreses que es pretenen instal·lar en Parc Sagunt: “Per a nosaltres és molt important respondre a les expectatives de les empreses que han confiat en instal·lar-se en la nostra ciutat i estem treballant, per tant, al cent per cent i vull aprofitar per a donar les gràcies als tècnics d’esteajuntament, dels departaments d’Urbanisme i d’Activitats. Això ens ha permès donar ja la primera llicència a CrownPackaging, una empresa que subministra els envasos, especialment a Coca-Cola, i que va a suposar una important inversió i, sobretot, la creació de més de 170 llocs de treball a Parc Sagunt”.

A més, l’alcalde ha reiterat el treball de l’Ajuntament en aquesta matèria i ha indicat que s’està treballant en la concessió de les pròximes llicències d’obres en Parc Sagunt: “No sols es tracta d’esta empresa sinó que estem treballant també en les llicències de Mercadona i d’altres empreses per a que la seua entrada en funcionament siga la més ràpida possible i, per tant, crec que podem ser bastant optimistes per a entendre que en els pròxims mesos estes llicències van a ser cada dia mes freqüents, i amb això jo crec que tenim un treball molt important fet per a esta ciutat”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Las empresas del grupo SUEZ reciben un reconocimiento por la baja siniestralidad en accidentes laborales

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here