La segona edició de ‘Emprendre Jugant’ formarà a Ontinyent, Xàtiva i Énguera professionals d’infantesa

0
845
ludoteca
Es pretén facilitar la conciliació de vida familiar i laboral

El pròxim mes de febrer toranarà a les localitats d’Ontinyent, Xàtiva i Énguera la iniciativa ‘Emprendre Jugant‘ a través de la qual es pretén formar professionals en cura i atenció a l’infantesa i crear fins 120 llocs de treball a tota la província de València.

Este projecte, impulsat per la Diputació a través de l’empresa Impuls Econòmic Local (Imelsa) visitarà en total 12 de les 14 comarques valencianes. Així amb la formació i creació dels llocs de treball es pretén també, segons s’apunta des de la corporació provincial, fomentar «la promoció de xarxes empresarials que afavoreixquen la conciliació de la vida laboral i familiar«.

El programa del projecte consta de dues parts diferenciades: una teòrica que inclou un període de pràctiques professionals en el sector i una segona de tutories laborals i assessorament personal en el procés d’inserció laboral, a siga per compte propi com alié.

El projecte ocupacional compta amb un finançament del 80% dels fons socials europeus i del que es beneficiaran a la seua fi un total de 240 persones en situació de desocupació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here