La Sant Silvestre d’Ontinyent recaptarà fons per ADIEM i espera tornar a superar els 2.000 participants

0
932
Ontinyent ha presentat l'edició 2017 de la Sant Silvestre

La cursa recordarà les dones que iniciaren la prova fa 25 anys i que ja van ser reconegudes a la Gala de l’Esport

La Cursa Sant Silvestre Solidària d’Ontinyent recaptarà fons enguany per a ADIEM-CRIS, i espera tornar a superar els 2000 participants. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, i el President de l’Associació de ADIEM-CRIS, Vicent Sanchis, presentaven este dimarts la cursa que enguany commemora també l’aniversari de l’associació, per a la que recaptarà fons a través del “euro solidari” que costarà cada dorsal.

Borrell explicava que a la prova, que tindrà lloc el dia 30 de desembre organitzada per la regidoria conjuntament amb els clubs locals de Triatló, Ciclisme i Atletisme, “volem fer un reconeixement a la gran tasca que fan les persones que treballen per eradicar la lacra de l’estigma de les malalties mentals a Ontinyent, i hem dispost tot per a més a més fer-ho en una edició en la que volem tornar a batre el rècord de participants”, assenyalava.

Des d’ADIEM, Vicent Sanchis agraïa “la col·laboració que sempre ens dóna el món de l’esport per la integració i visibilitat d’aquest col·lectiu”, i tenia especials paraules “per l’ajuda que hem rebut enguany de l’Ajuntament i la Diputació de València, que ens ha permès ampliar el local de l’entitat i comptar amb un nou vehicle adaptat per a les persones usuàries del CRIS (Centre de Rehabilitació i Integració Social de persones amb malaltia mental crònica d’Ontinyent).

La prova començarà a partir de les 20:00 hores, al seu recorregut habitual amb punt de partida a la Plaça Major, i inclourà regals per a tots els i les participants. A la nit a la cafeteria de la Sala Gomis es realitzaran sorteigs en el sopar baix-braç que han sigut donats pels comerços i entitats locals que es sumen a la festa de la Sant Silvestre.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Pepe Serna relleva a Càndid Penalba com a president de la patronal tèxtil valenciana Ateval

El regidor explicava que en un any en el que la Sant Silvestre fa els 25 anys “també recordarem a les dones que iniciaren la cursa i que foren reconegudes pel Consell d’Esports en la Gala de l’Esport del mes de juny en el teatre Echegaray. Elles, Carmen Coll, Inma Quiles, MªCarmen Mora, Alicia Llopis, Joaqui Asensio, Tere Vicedo i Cecilia Calabuig continuen en l’organització un any més i ja són 25”.

La cursa ha crescut de forma imparable des de 2013 que foren 1.300 participants fins l’edició anterior que va superar els 2200. En quatre anys de la cursa s’augmentat en quasi 1000 participants que fan esport de forma lúdica i festiva. Cal recordar que la cursa té un caràcter no competitiu i que obtenen regal tots els i les participants, a més hi haurà l’etiqueta per seguir la cursa i participar en sorteigs des de l’oficina jove de l’Ajuntament d’Ontinyent “#SantSilvestreOntinyent17

Óscar Borrell recordava que, segons consta al cartell dissenyat per un dels usuaris del CRIS, Juan Antonio Tortosa, els dorsals es poden adquirir ja a l’Ajuntament, el Poliesportiu, l’Oficina Jove, la piscina coberta, diverses tendes d’esports locals i en altres espais disposats per l’associació, sempre al preu d’1 euro que aniran destinats als programes de l’Associació CRIS-ADIEM.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here