La Sala Gomis rep els primers pacients del servei de rehabilitació de l’Hospital d’Ontinyent

0
666
La Sala Gomis d'Ontinyent ja es troba operativa.

L’Ajuntament redueix l’horari de la “zona blava” i avança a les 18:00 hores la seua finalització

La Sala Gomis d’Ontinyent ja funciona com a seu de l’àrea de rehabilitació de l’Hospital General d’Ontinyent. Aquest espai municipal ha estat cedit esta setmana per l’Ajuntament d’Ontinyent al Departament de Salut per tal que l’Hospital ontinyentí compte amb mes espai per atendre als pacients no covid procedents d’altres hospitals, principalment de Xàtiva. El servei, que ha ha rebut els primers pacients, es presta en concret a l’espai de la cafeteria, on es poden desenvolupar les tasques de rehabilitació respectant el manteniment de la distància interpersonal d’1,5 metres i les condicions de ventilació determinades per la Conselleria de Sanitat.

Cal recordar que la mesura, que dona resposta a una petició del personal sanitari, s’afegeix a la cessió el passat mes de novembre per part de l’Ajuntament de l’edifici municipal del Xalet de les Boles al personal del SAMU, per tal que servira con a nova base i poder fer front en millors condicions a l’augment d’activitat generat amb la pandèmia. Prèviament a la cessió, l’espai va ser objecte de millores per part del Departament de Serveis Municipals atenent les necessitats expressades des del mateix Servei d’Emergències Sanitàries.

La zona blava redueix el seu horari

Per altra banda, des d’aquest dijous 28 de gener l’Ajuntament ha modificat l’horari de la coneguda com a “zona blava”, el servei d’estacionament de la ORA, que avança la seua finalització diària per les vesprades, passant a ser a les 18:00 hores en lloc de a les 20:00. La modificació, que s’aplica en coherència amb els canvis als horaris comercials establerts per la Generalitat Valenciana, es mantindrà inicialment fins al proper 15 de febrer, tot i que podria prorrogar-se o modificar-se si s’estima necessari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here