La ronda nord del Port de Sagunt es preveu que s’acabe a principis de 2020

CaixaBank - MyBox

0
1261
Imatge de les obres de la ronda nord del Port de Sagunt

Des de l’Ajuntament de Sagunt es marquen en dos o tres mesos el periode per finalitzar les obres que han suposat una inversió de més de 238.000 euros

El delegat d’Urbanisme, Quico Fernández, ha visitat les obres de la ronda nord del Port de Sagunt per comprovar algunes de les qüestions que afecten els veïns colindants i ha anunciat que acabaran en els pròxims dos o tres mesos. Este vial de 350 metres de longitud, que unirà l’avinguda Delta del riu i el carrer Serra Calderona, tancarà la zona urbana pel nord i comunicarà la platja i la zona del delta amb el barri San José i Canet.

Quico Fernández ha destacat que l’acabament de les obres suposarà una gran millora per a esta zona: “Esta obra de pavimentació i reposició de tota una sèrie de serveis era un dels objectius més importants de l’anterior equip de govern: la unió de dos vials en el que és la ronda nord del Port de Sagunt, i que també facilitarà la mobilitat i la unió entre el Port de Sagunt i Canet”. El delegat ha qualificat la inversió com de “connexió de gran magnitud per a la nostra ciutat” i ha afegit que el nou vial donarà molta vida i valor a la zona. El regidor ha recordat que l’inici de les obres es va retardar per problemes amb les línies elèctriques i de telefonia.

La Junta de Govern va adjudicar el contracte d’obres en febrer de 2019 a l’empresa Asfaltos y Construcciones Elsan SA per un import total de 238.684 euros (IVA inclòs).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here