La residència d’estudiants de La Vila d’Ontinyent esgota les seues places i obri una llista d’espera

0
1949
Óscar Borrell ha visitat la residència amb estudiants

Óscar Borrell destaca que la projecció d’Ontinyent com a ciutat universitària i dotada de serveis atrau cada volta més alumnat tant a la residència com a la cerca de lloguers

La residència d’estudiants posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent la barri de La Vila ha esgotat les 8 places disponibles i ha obert una llista d’espera en la que s’acumulen 6 sol·licituds. A més a més han estat múltiples les telefonades al departament d’educació interessant-se per les places tot i no optar per adherir-se a esta llista. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, acompanyava hui les alumnes que ocuparan la residència en aquest inici de curs, per tal de lliurar-les les claus i acompanyar-les en la tria d’habitacions. Borrell ha destacat que la projecció d’Ontinyent com a ciutat universitària i dotada de serveis “atrau cada volta més alumnat tant a la residència com a la cerca de lloguers”.

Borrell explicava que “comptem amb un Campus amb unes grans infrastructures on s’imparteixen titulacions molt sol·licitades com Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri i Administració i Direcció d’Empreses, però a més Ontinyent ofereix una atractiva oferta d’oci i serveis, el que també ve suposant un creixement als últims anys del mercat de lloguers estudiantils a la ciutat, tant d’alumnes com de professors, com ens han constatat des d’algunes de les principals immobiliàries de la ciutat”, apuntava el regidor.

Quant a la residència de La Vila, Borrell, ha destacat que fomentar la presència d’estudiants amb lloguers atractius com els que s’ofereixen en aquest espai “acompleix el triple objectiu que va marcar el nostre alcalde, Jorge Rodríguez, quan es va rehabilitar aquest edifici: seguir creixent com a ciutat universitària; recolzar als estudiants amb menor capacitat econòmica i atendre la petició dels veïns del barri d’emprar espais com aquest edifici municipal per dinamitzar i rejovenir la zona amb accions que aprofiten el treball de rehabilitació que s’està fent”, manifestava.

La residència d’estudiants de la Casa de La Vila és un immoble municipal ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb els plans d’ocupació, i que està a l’abast d’Estudiants universitaris del Campus d’Ontinyent, estudiants de FP i becaris i ajudants universitaris podran llogar a preus per baix de mercat (80 euros mensuals per dormitori, inclosa despesa en llum, aigua i neteja de zones comunes), tot regulat per una ordenança aprovada al ple. L’edifici consta de 300m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 quarts de bany, a més d’una bugaderia i una terrassa. A més a més es compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí