La remodelació de la Seguretat Social de Sagunt es retarda mentre usuaris i treballadors estan en un local de 20m2

0
781
El CSIF es queixa de l'evolució de la intervenció a Sagunt

CSIF lamenta el retard mentre recorden que en l’actual provisional es dóna cobertura a tota la comarca del Camp de Morvedre

El sindicat CSIF ha criticat el retard en la remodelació de l’oficina del Ministeri de Treball i Seguretat Social a Sagunt. La central sindical explica que aquestes obres s’han anat dilatant en el temps i que, encara que estaven previstes per a iniciar-se al gener, encara no han començat. El sindicat assenyala que treballadors i usuaris comparteixen un local de tot just 20 metres “que resulta insuficient per a l’atenció comarcal”.

El CSIF afirma que rclama des de fa anys unes millors instal·lacions del Centre d’Atenció i Informació de la Seguretat Social (CAISS) a Sagunt, que cobreix la comarca de Camp de Morvedre. El sindicat explica que aquestes dependències reben una mitjana de 120 usuaris diaris. A l’escassetat d’espai per a atendre’ls s’uneix la reduïda plantilla, composta, tal com recull l’última Relació de Llocs de treball (RPT), per director i sis llocs d’informadora/gestor.

La central sindical apunta que a l’estiu de 2018 des del propi Ministeri de Treball van anticipar que les obres començarien al gener de 2019. No obstant això, això no ha ocorregut. A més del retard, tampoc existeix un aclariment sobre si la remodelació consistirà en l’ampliació fins al primer pis, a unes dependències ocupades per Conselleria de Sanitat. De la mateixa manera, també existeix falta d’informació respecte a si el CAISS de Sagunt estarà tancat durant els deu mesos de la intervenció i què passarà amb treballadors i usuaris.

CSIF reclama el trasllat de l’oficina a un local més ampli i accessible, com ha succeït en l’últim lustre a Torrent o Paterna. A Sagunt, encara que l’edifici on es realitzen les gestions de la Seguretat Social consta de tres pisos, tota la labor se centra en la planta baixa.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'ocupació hotelera a Sagunt augmenta un 20% este estiu

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here