La regidoria i el Consell de la Joventut presenten la programació juvenil de Xàtiva per a novembre i desembre

0
892
Ajuntmant i Consell de la Joventut han dissenyat la nova programació

Aquesta programació continua oferint activitats, cursos i tallers accessibles als joves amb una oferta molt variada

La regidora de Joventut, Lena Baraza i el representant de la comissió permanent del Consell de la Joventut de Xàtiva, Rafa Penadés, han presentat aquest matí a l’Ajuntament la nova programació juvenil per als mesos de novembre i desembre. D’aquesta nova programació cal destacar els cursos de Gestió de conflictes, mediació i interculturalitat i el curs de Menjador Escolar, ambdós homologats i impartits per l’Escola d’Animació Abast.

Joventut continuarà oferint tallers gratuïts. Com a novetat, a banda dels caps de setmana, també s’organitzaran alguns tallers entre setmana i en període nadalenc per facilitar l’assistència. Alguns dels tallers programats són el de cuina italiana i de Nadal, de còctels sense alcohol, tallers per conéixer eines en línia que tenim al nostre abast, preparació de currículum, origami, maquillatge, decoració nadalenca… Una programació pensada per poder satisfer les necessitats i gustos de tots els joves.

A més, es realitzaran activitats de sensibilització per al Dia Mundial contra la SIDA i també una partida de rol temàtica sobre la saga Star Wars, prevista per al Nadal. L’únic requisit per apuntar-se és inscriure’s prèviament en la Casa de la Joventut.

Continua el programa innovador de corresponsals juvenils, per tal d’incentivar la participació i implicació juvenil. Es mantenen els concursos com totes les programacions anteriors i aquesta vegada, cal destacar la segona edició de concurs de relat breu: “Prou de Violència masclista”, que l’any passat va tindre gran acollida entre els joves. A més a més, en la programació també destaquen els tallers d’anglés que ofereix l’IVAJ i les Rutes Senderistes de la Mancomunitat de la Costera-Canal de Navarrés.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El Consorci de Residus potencia la recollida de fracció orgànica amb 18 noves illes de compostatge

Es continua realitzant de manera immediata al Centre d’informació Juvenil tota l’oferta de carnets: Carnet Jove, Alberguista en totes les modalitats, estudiant/teacher.

També cal tenir en compte l’àmplia oferta de Viatges Joves. En aquest bimestre, hi ha programat per als dies 18 i 19 de novembre un viatge a PortAventura; el dia 28 de desembre un viatge a Javalambre i del 29 de desembre fins a l’1 de gener un viatge per passar la nit de cap d’any d’una manera diferent als Pirineus. Cal dir que totes les activitats estan adreçades prioritàriament als joves de 12 fins a 30 anys.

Per a més informació, recordem els horaris del Centre d’Informació Juvenil, de dilluns a dissabtes de 10.00 h a 13.00 h i 17 a 20 h, ubicat a la Casa de la Joventut de Xàtiva, C/ Montcada, 14 o seguint-nos a les xarxes socials InfoJove Xàtiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here